Baltijas valstīs degvielas cenas samazinās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Rīgā, sekoja Tallina, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 3,1% - līdz 1,854 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 5,4% - līdz 1,754 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 3,3% - līdz 1,739 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā saruka par 3,2% un piektdien maksāja 1,839 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 5,1% un maksāja vienādi – 1,849 eiro par litru.

Rīgā un Viļņā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 0,81 eiro un 0,722 eiro par litru. Savukārt Tallinā autogāzes cena palielinājās par 8,9% - līdz 0,86 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu