Svētdienas horoskops: 20. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 20. martam.

AUNS

Būsi noskaņots romantiskiem piedzīvojumiem. Spēcīga jūtu gamma, šarms un koķetērija. Uzmanies no pārsteidzības, un nemeties sirdslietu avantūrās.

VĒRSIS

Svarīga privātā dzīve. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, atrodi laiku, lai no sirds izrunātos. Atsvaidzi attiecības ar aizraujošu pasākumu. Bet vakarā saplāno nākamās nedēļas darbus.

DVĪŅI

Mīlestībai reizumis ir mainīga daba. Piemet savām attiecībām kādu pagalīti, lai rodas jaunas liesmas. Jāgādā par izpratni un saticību. Rūpes par ģimeni un tuviem cilvēkiem.

VĒZIS

Noskaņojums sapņains un ilgas pēc pārmaiņām. Gribētos sakravāt ceļasomu un doties uz kādu gleznainu pasaules nostūri... Izpēti, ko piedāvā tūrisma firmas.

LAUVA

Privātajā dzīvē dažādi piedzīvojumi. Pozitīvāka attiecību virzība būs tad, ja mīļotais ir ar līdzīgu dzīves vērtību izpratni. Svarīgas ne tikai simpātijas, bet arī saistošas sarunas.

JAUNAVA

Valdzinājums staros no tevis un tiks pamanīts. Iespējamas mīlas dēkas un kaislības. Ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem, tikai nepieņem lēmumus emociju iespaidā.

SVARI

Izstarosi šarmu un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Taču visdziļākajā sirds stūrītī ilgas pēc stabilitātes un rāma dienas ritma. Ja šobrīd kādas neskaidrības, notikumus nesteidzini.

SKORPIONS

Svarīga attiecību tēma, tajā daudz pozitīvu emociju, sirsnība un mīļums. Izbaudi dzīves skaistos brīžus. Ja esi sirdī brīvs, iespējama romantiska iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Padomā par sirdslietām. Vai ar mīļoto esiet viens otram atbalsts un iedvesmotājs? Visticamāk, atbilde skanēs: „Jā!” Piemērots laiks ģimenes tradīciju spodrināšanai.

MEŽĀZIS

Ja privātajā dzīvē tevi kaut kas neapmierina, pacenties mainīt situāciju. Pārdomāsi un pārvērtēsi savu nostāju un attiecību nianses. Svarīga stabilitāte un stiprā pleca sajūta līdzās.

ŪDENSVĪRS

Pavasaris iedvesmo. Daudz optimisma, daudz dzīvesprieka. Draugi labprāt ar tevi komunicēs, sarīko mazu, omulīgu „pasēdēšanu”. Kāda tikšanās vai saruna var izdiedzēt simpātiju asniņu.

ZIVIS

Piemērots brīdis, lai padomātu, kas šobrīd dzīvē svarīgi. Varbūt jāizskata mācību kursu, varbūt tūrisma aģentūru piedāvājumi. Vēlme pēc jaunām zināšanām un plašiem apvāršņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu