Rīgā notiks labdarības koncerts "Latviešu reps pret karu Ukrainā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Skutelis
Arturs Skutelis Foto: publicitātes

Mākslas centrā "Noass" sestdien, 26. martā, plkst. 18 notiks labdarības koncerts "Latviešu reps pret karu Ukrainā", informē pasākuma rīkotāji.

Koncertā piedalīsies vairāki desmiti latviešu repa izpildītāju, piemēram, Eliots, "Brīvrunu projekts", "Edavārdi", "Ozols", "Bush", Reinšteins, Kurts, "Singapūras satīns", Melikols, "Idus Abra", "I Mean Love", Zeļģis, "March", Pikaso, Prusax, Ūga, "Punkts uz I", Deniss, ansis, "Muud", Fiņķis, Arčijs, Arturs Skutelis, "E.V.", Jānis Krūmiņš, "R.2.R.S.", "Kreisais krasts", "Pafs", "Karlo the", "Misters", Artūrs Jenots, "Ods", "Rolands če", "Dj Vinvins", "Banda banda", "xantikvariāts", "Arstarulsmirus, "Jacques of S'T'A", "BDM" un citi.

"Ir ļoti svarīgi nebūt vienaldzīgam un palīdzēt Ukrainai - palīdzēt, kā vien katrs no mums spēj. Ar šo koncertu mēs, latviešu reperi, vēlamies savākt iespējami daudz ziedojumu Ukrainas atbalstam un vienlaikus arī paust skaidrus "jā" un "nē": mēs esam par Ukrainas brīvību, mēs esam pret Krievijas iesākto karu," uzsver koncerta organizators Skutelis.

Koncerta biļetes iespējams iegādāties tirdzniecības platformā "Ticketshop.lv". Viena biļete ir ziedojums piecu, desmit vai 20 eiro apmērā, neieturot komisijas maksu. Visi koncertā gūtie ienākumi tiks nogādāti "Ziedot.lv" projektam "Ukrainas cilvēkiem!".

Koncerta dalībnieki aicina atbalstīt Ukrainu, ziedojot arī "Ziedot.lv" mājaslapā vai zvanot uz ziedojuma tālruni 90006086. Maksa par zvanu ir 1,42 eiro.

Koncerta norises vietā būs ziedojumu kastīte - arī šie ziedojumi tiks nogādāti projektam "Ukrainas cilvēkiem!".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu