Trešdienas horoskops: 23. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 23. martam.

AUNS

Darbā enerģija, daudz komunikācijas, lietas virzīsies uz priekšu raiti un tu jutīsi gandarījumu. Vakarā izej pastaigā vai izbrauc kādu loku ar skūteri, lai galva izvēdinās no spraigajām domām.

VĒRSIS

Vajag visu pārbaudīt, pieskatīt, uzmanīt. Vērsis šodien nedaudz tramīgs, jo tāda sajūta: kaut kas notiek bez tavas ziņas. Esi modrs, bet ar kontrolēšanu pārāk nepārspīlē.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā atzinība un kādam arī lieliskas iespējas izvirzīties karjerā vai biznesā. Tikai nepaļaujies uz tiem, kas sola zelta kalnus. Tev pašam savs redzējums.

VĒZIS

Ar pilnu atdevi būsi iekšā profesionālajos pienākumos. Piktosies, ja kāds nebūs savu darbu kārtīgi izdarījis un labosi citu kļūdas. Vakarā vari par to pastāstīt tuviniekiem, sirds vieglāka kļūs.

LAUVA

Ja esi vadītājs, tad autoritātes stiprināšanas diena. Ja darbinieka statusā, tad zināmā mērā tāds kā „pelēkais kardināls”, kura viedoklis būtisks gandrīz visiem kolēģiem.

JAUNAVA

Jaunas idejas, jaunas iespējas. Kādam svarīga karjera, kāds domās par darba maiņu. Izvēle būs pamatota un līdz ar to veiksmīga. Vakars ļoti piemērots sirdslietu piedzīvojumiem.

SVARI

Tu esi radošu ideju cilvēks neatkarīgi no darbības jomas. Šodien varēsi paspīdēt un saņemt aplausus. Ja plānotas darīšanas iestādēs vai bankās, atliec uz vēlāku laiku.

SKORPIONS

Tavs stratēģiskās plānošanas talants ir laba lieta, bet svarīgi arī, kas ir sadarbības partneri. Senāk teica: ar to cilvēku var (vai nevar) iet kopā medībās. Šodien par to padomā.

STRĒLNIEKS

Ļoti daudz emociju. Dažu brīdi liksies, ka visi sazvērējušies pret tavām iecerēm. Dažu brīdi - ka pats neesi visu kārtīgi izplānojis. Svarīgos darbus atliec. Rīt būs jau cita diena.

MEŽĀZIS

Noderēs dzīves pieredze, būsi labs padomdevējs gan citiem, gan arī pats sev. Taču dienas gaitā domas kavēsies pie attiecību jautājumiem. Prāts un sirds mazliet nemierīga.

ŪDENSVĪRS

Jāsadala uzmanība starp darba un mājas pienākumiem un jārisina vairāki jautājumi vienlaikus. Neliels stress var rasties, bet ar visiem svarīgākajiem darbiem tiksi galā.

ZIVIS

Sapņains, romantisks un radošs noskaņojums. Gribēsies brīvā peldējuma sajūtu un darboties pašam savā ritmā. Jo lielākas iespējas tā darīt, jo labāk jutīsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu