"Prāta vētra", Gupalo u.c. uzstāsies koncertmaratonā Ukrainas atbalstam Varšavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Katrīna Gupalo
Katrīna Gupalo Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 27. martā, pulkst 18.30 LTV1 tiks translēts starptautisks labdarības koncertmaratons atbalstam Ukrainai "Save Ukraine — #StopWar", kas notiks Varšavā.

Ikviens aicināts ne vien skatīties koncertu mājās, bet arī doties pilsētvidē un atbalstīt Ukrainu, vērojot pasākumu uz lielajiem ekrāniem arī Latvijā. Ekrāni tiks izvietoti Rīgā pie Kongresu nama, Siguldā – koncertzālē Siguldas "Devons", Mālpils Kultūras centrā, kā arī Vienības laukumā Daugavpilī.

Latviju šajā maratonā pārstāvēs grupa "Prāta vētra", kā arī Katrīna Gupalo un draugi. Dalību apstiprinājuši arī tādi pasaulslaveni mākslinieki kā, piemēram, Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Kreigs Deivids, Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji – Salvadors Sobrals un Netta, kā arī ukraiņu mākslinieki Dakha Brakha, Ruslana, Džamala u.c.

Mūziķi, mākslinieki, pilsoniskie aktīvisti, viedokļu līderi, aktieri, sportisti un brīvprātīgie no visas pasaules atbalstīs Ukrainu ar koncertu divu stundu garumā, kas tiks pārraidīts vairākos televīzijas kanālos aptuveni 20 valstīs Eiropā un pasaulē, kā arī dažādās straumēšanas platformās un sociālajos tīklos. Vienlaikus pirms pārraides, tās laikā un pēc tās tiks vākti līdzekļi, kas tiks novirzīti Ukrainas humanitārajai krīzei, kas radusies Krievijas militārā iebrukuma rezultātā.

Šī maratona mērķis ir vēl vairāk nostiprināt sabiedrības vēlmi pretoties Krievijas ekspansijai. Ukrainas tauta jūt un patiesi novērtē visas pasaules sniegto atbalstu, sākot ar pirmās nepieciešamības precēm līdz spēcīgai militārajai palīdzībai. Lai karš beigtos ātrāk, mēs varam rīkoties un izrādīt vēl lielāku atbalstu Ukrainai, veicot spēcīgāku spiedienu uz agresoru apvienojoties.

Labdarības TV maratonu rīko medijs “1+1” un “Atlas Festival” komanda kopā ar atbalstu no nacionālā telekomunikāciju uzņēmuma “Kyivstar”, Ukrainas Kultūras ministrijas. Koncerta norisi Latvijā koordinē “Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu