Tapusi muzikālā bērnu raidījuma “Ukulele” 3. sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Ukulele”
“Ukulele” Foto: publicitātes

Bērnu iemīļotie dziedošie varoņi Uku, Lele un Dieziņš jau 7. aprīlī atgriežas pie skatītājiem ar muzikālā raidījuma "Ukulele" jaunāko sezonu. 

Bērnu satura producenta "Ausma" radītā raidījuma 3. sezona ir klāt ar 20 jaunām sērijām un 20 brīnišķīgām dziesmām bērniem. Arī šosezon mazais Dieziņš turpinās brīnīties un uzdot jautājumus par pasauli sev apkārt: par bitēm, par spoguli, par ziloni, par papagaili, par ceļa satiksmes noteikumiem, mazgāšanos, zvaigznēm, torni, pirkstiem, atslēgām, klavierēm un daudz ko citu. Savukārt Uku (Uldis Siliņš) un Lele (Annijas Putniņa) Dieziņam un bērniem turpinās mācīt jaunas dziesmiņas: gan talantīgās komponistes un dziedātājas Lauras Polences speciāli "Ukulelei" radītas bērnu dziesmas ar latviešu autoru Edvarda Kuka, Janas Egles, Kārļa Vērdiņa, Ingas Mastiņas un Elizabetes Lukšo-Ražinskas vārdiem; gan arī jau tautā zināmas bērnu dziesmas, kuras aranžējis izcilais mūziķis Raimonds Petrauskis.

"Ukuleles" idejas autore un režisore Marta Selecka stāsta: "Man ir liels prieks gan par Uku un Leles jaunajiem piedzīvojumiem, gan par to, ka "Ukuleles" dziesmas sasniedz arvien vairāk mazo skatītāju, jo no šī gada 3. aprīļa "Ukulele" būs skatāma arī LTV1. Savukārt jau pavasarī Uku un Lele ar koncertiem plāno apciemot vairākas Latvijas pilsētas, mācot bērniem dziesmas nu jau klātienē."

No 9. maija "Ukuleles" jaunākās sērijas būs skatāmas arī TV3 un TV3 Mini, bet vēlāk "YouTube" kanālā "Ausma".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu