"Prāta vētras" mūziķis Māris Mihelsons pirmo reizi pastāsta par jaunajām attiecībām ar mīļoto Lauru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons intervijā žurnālam "Santa" atklāti pastāstīja par savām jaunajām attiecībām ar mīļoto sievieti Lauru Arāju.

Žurnāla "Santa" aprīļa numurā Mihelsons atklāti pastāstīja, ko novērtē savā mīļotajā sievietē. "Tādu lielu centību. Nečīkstēšanu, darīšanu, dzīves sparu. Ja Laura ko nolemj, tad dara. Un mīļumu. Vēl ļoti svarīgi – attiecības ar maniem bērniem. Pārvarētās grūtības un rūpes par visiem mums," atklāj Mihelsons, apstiprinot, ka šobrīd jūtas laimīgs savā mīlestībā. 

Intervijā viņš runā arī par šķiršanos no bijušās sievas un bērnu mātes Santas Pīlēnas (agrāk Bindemanes-Mihelsones). Vaicāts, kā viņš jūtas par to, ka sapnis par ģimeni nav īstenojies ar pirmo reizi, Mihelsons atbild: "Nu, tur jau neko vairs nevar padarīt. Cerība bija. Bet dzīve apmeta kūlenīti." Uz jautājumu, kā viņš tika ar to galā, mūziķis atklāja: "Es pat vairs neatceros, tas nenotika vakar… Kaut kā tiku, bet kā tieši? Labs ir vecais teiciens, ka laiks visu saliek pa vietām."

Pilnu interviju ar Māri Mihelsonu lasiet žurnāla "Santa" aprīļa izdevumā!

Kā zināms, Māris un Laura ir kopā aptuveni piecus gadus. Izdevums "Privātā Dzīve" pērn vēstīja, ka pāris gatavojas iestūrēt laulības ostā

Iepriekš Mihelsons bija precējies ar modes blogeri Santu Pīlēnu (agrāk Bindemani-Mihelsoni). Pāra desmit gadus ilgajās attiecībās pasaulē nāca divi bērni - meita Maija un dēls Andrejs.

Santa gadu pēc šķiršanās no Mihelsona apprecējās ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu, un viņu ģimenē dzimušas meitas Frīda un Ģertrūde.

Pīlēna ar ģimeni, tostarp bērniem no iepriekšējām attiecībām, dzīvo Austrijā, taču pēc iespējas bērni lido pie tēta uz Latviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu