Šoferis nesavalda auto un izdemolē apbedīšanas biroja sētu, salaužot vairākus pieminekļus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ap plkst. 2 naktī uz pagājušo piektdienu, 25. martu, blīkšķis nogranda kāda apbedīšanas biroja sētā Iļģuciemā, kur cauri žogam iztriecās Volkswagen vadītājs.

Precīzi cēloņi, kā dēļ Volkswagen šoferis lielā ātrumā iebrauca apbedīšanas biroja sētā un izdemolēja īpašumu, nav zināmi. Šoferis arī neizsauca policiju, bet gan aptuveni minūtes laikā pēc avārijas no notikuma vietas ar savu sasisto auto aizbrauca.

Kā redzams apbedīšanas biroja novērošanas kameru video, starpgadījums notika naktī plkst.1:57, Volkswagen iebraucot sētā no Spilves ielas. Ar auto tika sabojāti ne tikai vārti, bet arī sētā izvietotie kapu pieminekļi. Apbedīšanas biroja pārstāve Inna stāsta, ka kopumā sabojāti varētu būt ap 30 pieminekļiem, kas katrs maksā ap 300-600 eiro.

Lai gan šoferis no sākuma pameta notikuma vietu, viņš vēlāk sazinājās ar apbedīšanas biroja īpašnieku. Iespējams arī vaininieku bija sasniedzis Facebook ievietotais ieraksts ar negadījumu, lēš Degpunktā.

Par sasistu auto, kurš stāvēja vienā no Motoru ielas sētām, tika paziņots arī likumsargiem. Tālāk jau būs jāskaidro, kurš maksās par nodarītajiem zaudējumiem, kas nudien nav mazi un mērāmi vairākos tūkstošos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu