"Nekad neslīcini bēdas pudelē!" Vīrietis sēžas pie stūres reibumā un izraisa avāriju

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Alkohola lietošana un automašīnas vadīšana nav savienojamas lietas. To zina visi, taču daudzi mēdz arī aizmirst un tad nonāk konfliktā ar likumu. Kādam Olaines iedzīvotājam jaunā nedēļa tieši alkohola lietošanas dēļ sākās ar avāriju uz līdzenas vietas. Viņš taisnā Jelgavas ielas posmā, pretī 7. namam, netika galā ar sava Volkswagen Crafter vadību, ietriecās apgaismes stabā un vēl uzbrauca tam virsū.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, bēdu sagrauztais šoferis policistiem, kuri notikuma vietā ieradās samērā operatīvi, savu vainu nenoliedza. Viņš paskaidroja iemesls pārgalvībai pirmdienas rītā meklējams viņa ģimenes problēmās. Proti, viņš saņēmis telefonisku vēsti no sievas, ka var mājās nerādīties, lai tikai ierodas savākt savas drēbes. 

Apgaismes staba metāla konstrukcija pēc trieciena nolocījās un daļēji uzkrita ietvei, bet, par laimi, tobrīd gājēju tuvumā nebija. Ja būtu, diez vai kāds paspētu reaģēt un pamukt malā no virsū krītošā apgaismes staba. Tādēļ, pārdzīvojot personīgu bēdu, teju tika izraisīta tiešām īsta traģēdija.

Kā jau šādās reizes pieņemts, notikuma vietā ieradušies policijas darbinieki vīrietim pasniedza alkometru. Tā rādījums – nepilnas 2 promiles. Ja reibuma pakāpe ir virs 1,5 promilēm, tas nozīmē līdz 2000 eiro soda naudu un šķiršanos no tiesībām uz pieciem gadiem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu