Jūrmalā no maija plāno palielināt siltumenerģijas tarifu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Jūrmalā siltumenerģijas tarifu no 1.maija plānots palielināt par 5,6%, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publiskotais paziņojums par SIA "Jūrmalas siltums" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifu.

Atbilstoši SPRK publiskotajai informācijai, siltumenerģijas tarifs Jūrmalā no 2022.gada 1.februāra ir 69,97 eiro par megavatstundu (MWh), no 1.aprīļa tas pieaugs par 10,5%, sasniedzot 77,34 eiro par MWh, bet no 1.maija tarifs tiks palielināts vēl par 5,6% - līdz 81,64 eiro par MWh.

Pēc paziņojumā minētā, spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar kurināmā cenas izmaiņām.

Jau vēstīts, ka vēl aprīlī pilsētā turpinās piemērot valstī noteikto maksimālo siltumenerģijas tarifa līmeni - 68 eiro par MWh.

SPRK tarifus apstiprina bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Kompānija "Jūrmalas siltums" ir reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 5,477 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma finanšu dati par 2021.gadu vēl nav publiskoti, bet 2020.gadā "Jūrmalas siltums" strādāja 6,2 miljonu eiro apgrozījumu un 598 337 eiro peļņu. Uzņēmums pilnībā pieder Jūrmalas pašvaldībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu