Sieviete krietnā reibumā taranē māju Nometņu ielā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdien, 28. martā, šaurā Nometņu iela Āgenskalnā kļuva teju necaurbraucama, kad kāda aptuveni 40 gadus veca Hyundai vadītāja nesavaldīja sava spēkrata stūri un ietriecās ēkas sienā. Atlika vien pavērt durvis, un kļuva skaidrs avārijas iemesls – sieviete bija pamatīgā reibumā.

Sievietei braukšana samisējās iepretim 23. namam. Viņa parāva stūri pa labi, uzbrauca ietvei un mirkli vēlāk taisni ietriecās mājas stūrī.

Aculiecinieks, kas brauca aiz kundzes vadītā Hyundai, apstājās, piegāja pie auto, lai pavaicātu, vai nav nepieciešams izsaukt mediķus. Ieraugot braucēju, kļuva skaidrs, ka jāsauc arī ceļu policisti.

Rīgas pašvaldības policijas ceļu policijas 9. rotas inspektors Igors Matvejenko stāsta, ka ap pusdienlaiku saņemts izsaukums par to, ka Nometņu ielas nama sienā ieskrējis autovadītājs reibumā. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, bija iespēja pārliecināties, ka sieviete negadījumā vietā bija iebraukusi sienā, kā arī bija jūtama spēcīga smaka. Viņa nevarēja arī nosaukt savus datus, tāpēc ar likumsargiem bija spiesta doties veikt ekspertīzi.

Policisti centās vismaz sešas reizes tomēr pierunāt braucēju iepūst alkometrā turpat notikuma vietā, taču vai nu apzināti, vai nespējot koncentrēties, mērījumu veikt tā arī nesanāca.

Ekspertīžu centrā sievietei noteikts reibums – 1,78 promiles.

Cietušo negadījumā nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu