Nedēļas nogalē uz valsts ceļiem būs satiksmes ierobežojumi; jārēķinās ar ilgāku laiku ceļā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīta dūmaka uz šosejas
Rīta dūmaka uz šosejas Foto: Shutterstock

Pieaugot būvdarbu apjomam valsts autoceļu tīklā, nedēļas nogalē vairākos virzienos būs satiksmes ierobežojumi un jārēķinās ar ilgāku laiku ceļā, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Jelgavas šosejas (A8) posmā no Rīgas līdz Jaunolainei piektdien satiksme abos virzienos tika pārslēgta pa vienu braukšanas joslu, un šāda satiksmes organizācija saglabāsies līdz gada beigām. Ātruma ierobežojums būvdarbu posmā būs 50 un 70 kilometri stundā.

Uz Vidzemes šosejas (A2) pie Siguldas pārvada pār dzelzceļu būvdarbu laikā satiksme tiek organizēta pa apbraucamo ceļu un ātruma ierobežojums noteikts 30 kilometri stundā.

Ventspils šosejas (A10) posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam ir līdz trīs ar luksoforu regulēti posmi un ātrums ierobežots līdz 50 un 70 kilometriem stundā, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ap 40 minūtēm. LVC iesaka šo posmu apbraukt pa Rīgas apvedceļu (A5), Liepājas šoseju (A9) un reģionālo autoceļu Jelgava (Tušķi)-Tukums (P98).

Ropažu novadā Ērgļu šosejas (P4) būvdarbu posmu šķērsošanai būs nepieciešama stunda, jo no Rīgas apvedceļa (A5) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir līdz četriem luksoforu posmiem un ātruma ierobežojums noteikts 50 un 70 kilometri stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu