Avārija ar darba auto Ganību dambja un Tvaika ielas krustojumā gandrīz 2 promiļu reibumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien pēcpusdienā avārija notika galvaspilsētas sarežģītajā Ganību dambja un Tvaika ielas krustojumā. Tur ceļu nesadalīja būvniecības firmas un telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja automašīnas Volkswagen Crafter un Hyundai i20.

Avārija notika ap plkst. 14:00, intensīvas satiksmes apstākļos, tāpēc uz notikuma vietu ieradās divas policijas ekipāžas. Viena regulēja satiksmi, otra nodarbojās ar formalitāšu kārtošanu.

Ceļu būves firmas strādniekiem šajā gadījumā vienkārši bija sabojāta diena, taču pēc negadījuma viņi varēja ceļu turpināt. Par telekomunikāciju uzņēmuma darbinieku tā gan nevar teikt.

Viens no ceļu būves strādniekiem, atsaucoties uz Hyundai vadītāja stāstīto, TV3 raidījumam Degpunktā sacīja, ka vieglās mašīnas šoferis nejauši pagriezis stūri pret Crafter busiņu, kad centies pacelt nokritušo telefonu. Vēlāk pēc reibuma testa gan izrādījās, ka tas nav vienīgais patiesais avārijas cēlonis.

Proti, jau pirmajā alkometra mērījumā Hyundai vadītājam tika uzrādīts 1,99 promiļu reibums. Otrajā mērījumā reibuma pakāpe bijusi vēl lielāka, kas savukārt pilnīgi noteikti nozīmē tiesību zaudēšanu uz pieciem gadiem un līdz pat 2000 eiro soda naudu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu