Jaunietis Zolitūdē iedriftē citas mašīnas sānos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aizvadītajā piektdienā pretrunīgas liecības policistiem nācās uzklausīt no divu automobiļu braucējiem, kuri bija iekļuvuši dīvainā sadursmē Zolitūdē. Viens no braucējiem apgalvo, ka viņam samisējies, veicot apgriešanās manevru, taču otrs ir pārliecināts, ka sadursmi izraisīja gados jaunā braucēja izrādīšanās.

Bēdīga aina piektdien bija vērojama Zolitūdes ielā pretī 36. namam, kur Toyota apvidnieka sānos uz taisna ceļa sānos bija ieskrējis Mercedes-Benz automobilis. 

Negadījumā traumas guva Toyota vadītāja, kurai nācās sniegt medicīnisko palīdzību. Viņas vīrs, kurš avārijas brīdī atradās pasažiera krēslā, stāsta, ka vainīgais negaidīti iebraucis pretējā virziena braukšanas joslā. 

Viņš stāsta, ka ievērojis, kā "nēsā" Mercedes-Benz automobiļa aizmuguri. "Es kā pasažieris pamanīju, ka aizmugurējo asi mersedesam nēsāja. Pēcāk mašīna iztaisnojās, tad atkal sāka "driftēt" un ietriecās mūsu aizmugurējās durvīs."

Kamēr sieviete nogādāta slimnīcā tālākām pārbaudēm, Mercedes-Benz vadītājs TV3 raidījuma Degpunktā kameras priekš skaidrojumus sniegt nevēlējās. Vien norādīja, ka sānslīdēs nav braucis un avārijas iemesls saistīts ar neveiksmīgu apgriešanās manevru.

Ņemot vērā pretrunīgās liecības, šķiet, ka policijas izmeklētājiem, lai tiktu skaidrībā, kam taisnība, būs jāpārbauda tuvākās apkārtnes videonovērošanas kameru ieraksti. Viena no kamerām atrodas pavisam netālu, kādas autostāvvietas teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu