Juris Bartkevičs lepojas ar savu darbu seriālā par Benjamiņu dzimtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Bartkevičs un Guna Zariņa seriālā "Emīlija. Latvijas preses karaliene"
Juris Bartkevičs un Guna Zariņa seriālā "Emīlija. Latvijas preses karaliene" Foto: kadrs no seriāla

Jau vairākus piektdienas vakarus LTV skatītāji var sekot līdzi jaunākajam pašmāju seriālam "Emīlija. Latvijas preses karaliene", kas vēsta par starpkaru Latvijas preses karalieni – "Jaunāko ziņu" un "Atpūtas" izdevēju – Emīliju Benjamiņu. Vienu no galvenajām lomām - Toniju Benjamiņu seriālā atveido aktieris Juris Bartkevičs (71), kurš atklāj, ka lepojas ar paveikto.

"Filmējām to pandēmijas tumšajā laikā, kad nekas nenotika, darbs teātrī bija uzlikts uz pauzes. Varēja vismaz aizmirsties no visām tām spazmām, kas apkārt valdīja," intervijā izdevumam "Privātā Dzīve" teic Bartkevičs, kurš šovasar plāno svinēt 72. jubileju. "Manuprāt, mums sanācis ļoti pieklājīgs kino. Braukājot pa Latvijas kinoteātriem un sveicot publiku ar pirmizrādi, bija prieks redzēt, ka mūsu darbu skatītāji novērtē."

Foto: Ieskats seriālā.

Bartkevičs atzīst, ka par darba piedāvājumiem nesūdzas. Dailes teātra aktieris šobrīd redzams galvenajā lomā vērienīgajā izrādē "Rotkho", filmējies Aika Karapetjana filmā "Sema ceļojumi", kā arī gatavojas režisora Ulda Cipsta piedāvājumam filmēties seriālā "Ketijas jaunā dzīve".

Vairākas jaunā seriāla ainas top arī miljonāra Jūlija Krūmiņa villā Senču sils. 

Seriāla "Emīlija. Latvijas preses karaliene" režisori ir Andis Mizišs, Kristīne Želve, Dāvis Sīmanis, Gints Grūbe. Daudzsēriju filma ir stāsts par starpkaru Latvijas preses karalieni Emīliju Benjamiņu, kuras personība, bagātība un traģiskais liktenis ir kļuvis par Latvijas vēstures leģendu.

Foto no "Emīlija. Latvijas preses karaliene" filmēšanas posma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu