Video Merzļikina izcilais sniegums vārtos ļauj "Blue Jackets" pārtraukt zaudējumu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins (pa labi).
Elvis Merzļikins (pa labi). Foto: AP/Scanpix

Latvietis Elvis Merzļikins trešdienas rītā pēc Latvijas laika aizvadīja žilbinošu spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL), palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" komandai pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju un tiekot atzīts par mača spožāko zvaigzni.

"Blue Jakcets" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 0:1, 2:0) uzvarēja Filadelfijas "Flyers" hokejistus.

Merzļikins Kolumbusas vienības vārtus sargāja visas 60 minūtes, atvairīdams 47 no 49 mājinieku komandas spēlētāju metieniem. Viņa atvairīto metienu rādītājs bija 95,9%. Šāds sniegums tika novērtēts ar mača pirmās zvaigznes godu.

"Blue Jackets" pirmās trešdaļas vidū jau bija panākusi 2:0 savā labā, ar vārtiem izceļoties Brendanam Gaunsam un Kārsonam Maijeram, kuram tā bija pirmā iemestā ripa NHL karjerā.

Trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 2:1 Kolumbusas vienības labā, bet otrajā spēles nogrieznī "Flyers" panāca 2:2. Trešajā atkal divus vārtus guva "Blue Jackets", panākot mača gala rezultātu.

"Blue Jackets" trešos vārtus guva kanādietis Džastins Denforts, kurš vēl pagājušajā sezonā bija Kaspara Daugaviņa maiņas biedrs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Podoļskas "Vitjaz".

Kolumbusas klubs ar 33 uzvarām 71 spēlē šobrīd ieņem desmito vietu NHL Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu