Tā vietā, lai izgulētu dzērumu, jaunieši izdomā pavizināties un ietriecas mājas sienā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Divi jaunieši un divas jaunietes Vecmīlgrāvī ballītes emociju iespaidā nolēma nevis doties pie miera, bet gan pavizināties ar auto. Tas gan nenoritēja kā plānots, jo vispirms viņu Toyota ietriecā daudzdzīvokļu mājā, sagraujot betona piebūves sienu pie kāpņutelpas, un pēc tam taranēja vieglo auto, kas atradās pie mājas. 

Iveta dzīvo pirmajā stāvā vienā no Kalngales ielas daudzstāvu mājām, kuras sienā ietriecās Toyota automobilis, TV3 raidījumam Degpunktā stāsta, ka pēdējo nedēļu laikā šī jau bijusi otrā reize, kad kāds nolēmis naktī "izklaidēties" tieši zem viņas dzīvokļa logiem.

Viens no pārsteigumiem bijis ar olām apmētāts namīpašums, savukārt svētdienas, 3. aprīļa, agrā rītā Toyota spēkrata vadītājs ietriecies mājas sienā tieši zem Ivetas viesistabas logiem.

Vietējie iedzīvotāji, kam četrotne ir labi pazīstama, lēš, ka vadītājs varēja nebūt skaidrā.

Šobrīd pateikt, kurš vadījis spēkratu un kādā kondīcijā, nevar arī likumsargi: "Automašīnas vadītājs notikuma vietu ir pametis un mašīnu atstājis turpat notikuma vietā. Par šo negadījumu ir uzsākta administratīvā lietvedība – gan par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, gan negadījuma vietas pamešanu. Ja kādam iedzīvotājam ir informācija par šo negadījumu vai redzējuši notikušo, noteikti aicinām ziņot policijai pa tālruņa numuru 67829240 vai 110."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu