Bolderājā "pazīstams kadrs" izraisa trīs transportlīdzekļu avāriju

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aizvadītās nedēļas pirmdienā Bolderājā notika avārija starp diviem vieglajiem auto un Rīgas satiksmes autobusu. Par avārijas vaininieku tiek uzskatīts viena vieglā auto vadītājs, kurš pie stūres bija sēdies reibumā, turklāt bez vadītāja tiesībām.

Gaļina, kas dzīvo blakus Kapteiņu un Lielās ielas krustojumam, kurā ne reizi vien samērā šaurā un nepārskatāmā ceļa dēļ notikušas avārijas, arī aizvadītās nedēļas pirmdienā ap plkst. 17 bija lieciniece sadursmes blīkšķim – līdzās viņas mājām bija sadūrušies divi vieglie auto un Rīgas satiksmes autobuss.

Gaļina TV3 raidījumam Degpunktā par avārijas izraisītājiem stāsta: "Nav no labvēlīgas ģimenes, tas ir viennozīmīgi, jo abi bija piedzērušies. Viņi ātri samainījās vietām. Viens aizbēga, kuram ir tiesības. Bet otrs palika sēdēt. Viņam tiesību nebija."

Likumsargi apstiprina, ka pie Audi stūres bija sēdies iereibis vadītājs un pēc sākotnējās informācijas zināms, ka viņš šo negadījumu arī izraisīja.

"Valsts policijas darbinieki konstatēja, ka Audi spēkrata vadītājs transportlīdzekli bija vadījis 1,64 promiļu stiprā alkohola reibumā, kā arī viņam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Par šo pārkāpumu ir sākts kriminālprocess, savukārt ceļu satiksmes negadījuma apstākļus Valsts policija skaidros administratīvā procesa ietvaros," saka Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Mediķi ziņo, ka negadījuma vietā apskatīja divus cietušos, kas bija guvuši virspusējas traumas un no hospitalizācijas atteicās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu