5 ēdieni, kurus nevajadzētu ēst vēlu vakarā...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

... ja vēlies pamosties skaists, slaids un dzīvespriecīgs!

Smalkmaizītes, pica, grauzdiņi, krekeri 

Miltu izstrādājumi visbiežāk satur daudz cukura. Tā rezultātā pēc nevainīgām uzkodām mūsu cukura līmenis asinīs strauji paaugstināsies un drīz pēc tam strauji kritīsies, atstājot aiz sevis nežēlīgu izsalkuma sajūtu un arī... liekos kilogramus. 

Augļi un ogas

Melones, arbūzi, aprikozes, persiki un daudzi citi augļi, kā arī saldas ogas - tos nevajadzētu ēst dienas otrajā pusē, jo tie satur lielu daudzumu ātro ogļhidrātu un cukura. Protams, ja joprojām nevarat iedomāties savu vakaru bez saldumiem, tad varat apēst pāris augļus, jo tas joprojām ir veselīgāk nekā saldumi.

Sarkanā gaļa

Šo proteīniem bagāto produktu vislabāk ēst  pusdienās, nevis veselu steiku notiesāt vēlu vakarā. Sarkanā gaļa satur aminoskābi tirozīnu, kas paaugstina adrenalīna līmeni asinīs un uzbudina nervu sistēmu. Šādi grūti būs doties pie miera. 

Rieksti

100 grami riekstu satur vairāk nekā 500 kaloriju! Turklāt bīstams ir fakts, ka cilvēki nemāk apstāties pie vienas saujiņas riekstu. Ir arī vērts atzīmēt, ka lielā tauku satura dēļ rieksti ir grūti sagremojami, tāpēc organismam naktī nāksies visus spēkus novirzīt gremošanai, kas nozīmē, ka no rīta nebūsi enerģijas pilns!

Marinēti gurķīši un citi konservi

Šādi produkti jālieto mēreni jebkurā diennakts laikā un vēl jo vairāk vakarā. Marinēti gurķīši patiesībā ir smags ēdiens kuņģim, jo aiztur šķidrumu organismā, tāpēc riskējat ne tikai slikti izgulēties, bet arī pamostoties ar pietūkušu seju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu