Latvijas izlases kandidāti pārbaudes mačā sagrauj U-18 hokejistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases kandidāti
Latvijas hokeja izlases kandidāti Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas vīriešu hokeja izlases kandidāti piektdien "Daugavas" ledus hallē pārbaudes mačā ar rezultātu 10:1 (5:1, 3:0, 2:0) sagrāva U-18 valstsvienību.

Izlases kandidātu vidū ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Rihards Marenis, bet pa reizei ripu U-18 komandas vārtos ieraidīja Raimonds Mikus Vītoliņš, Ģirts Silkalns, Deniss Smirnovs, Patriks Zabusovs, Jānis Vizbelis, Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts un Kārlis Čukste.

U-18 izlasē vārtus guva Raivis Strazdiņš.

Latvijas izlases vārtus pirmo spēles daļu sargāja Gustavs Dāvis Grigals, bet otrajā pusē visas pretinieku ripas noķēra Patriks Bērziņš. U-18 komandā spēles laiku uz pusēm dalīja Kārlis Beķeris-Brīvkalns un Markuss Brants.

Pēc pamatlaika komandas aizvadīja piecu minūšu pagarinājumu, spēlējot trijatā pret trim. Pēc tam sekoja pēcspēles metienu sērija, kurā ar 3:2 pārāki bija U-18 hokejisti, uzvaras "bullīti" iemetot Dāvidam Livšicam.

Pirmdien Rīgā sākas Latvijas izlases oficiālā treniņnometne pirms pasaules čempionāta. Savukārt U-18 izlase gatavojas pasaules meistarsacīkstēm elites divīzijā.

Latvijas izlase pasaules meistarsacīkstēs B grupā Tamperē krustos nūjas ar Somiju, ASV, Čehiju, Zviedriju, Norvēģiju, Lielbritāniju un Austriju. A grupā Helsinkos spēlēs Kanāda, Vācija, Šveice, Slovākija, Dānija, Kazahstāna, Itālija un Francija.

Jau ziņots, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) atstādināja no IIHF rīkotajām sacensībām visas Krievijas un Baltkrievijas izlases un klubus.

Krievijas un Baltkrievijas vietā spēlēs Francija un Austrija, kuras bija rangā visaugstāk esošās izlases no valstīm, kam nebija paredzēts spēlēs augstākajā divīzijā.

2022.gada pasaules čempionāts iecerēts no 13. līdz 29.maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu