Katrai pa mīļākajam jeb neuzticīgo sievu skaits ir kļuvis lielāks!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Ja kāds tevi cenšas pārliecināt, ka vīrieši krāp miesas baudas pēc, bet sievietes alkst tikai romantikas, pasmejies sejā šim smieklīgajam viduslaiku ideju deklamētājam..

"Sievietes, tāpat kā vīrieši, ļoti novērtē labu seksu un var viegli kļūt neuzticīgas tam, kas viņas "apdala" gultā," saka Ņujorkā dzīvojošā seksa terapeite Tammija Nelsone. "Pētījums, kas pagājušajā ziemā publicēts žurnālā "Journal of Sex Research", vēlreiz

apstiprina, ka lielākā daļa vīriešu tiek pavedināti uz neuzticību, tiecoties pēc dažādības, taču eksperimentēšanas alkas ieņem pirmo vietu arī sieviešu neuzticības cēloņu sarakstā."

Vecākajās paaudzēs vīrieši krāpa daudz biežāk nekā sievietes, turpretim

pašreizējā paaudzē sievietes un vīrieši krāpj līdzīgi. 

"Savos pētījumos par sieviešu neuzticību es atklāju, ka sievietes izmanto seksuālo baudu krāpjot, cenšoties palikt savās galvenajās partnerattiecībās.

Viņas uzskata, ja turpinās dzīvot bez seksuālo vajadzību apmierināšanas, viņām nāksies izjaukt savas ģimenes un salauzt partnera sirdi. Neviena no sievietēm lēmumu krāpt nepieņēma vieglprātīgi.

Tas notika tikai pēc gadiem un dažreiz gadu desmitiem ilgiem mēģinājumiem glābt attiecības," secina Misūri štata universitātes socioloģijas docente Alīsija Volkere. 

Tā ka vīriešiem ir jāuzmanās - jo rozes un reizi mēnesī aizvešana uz restorānu te nestrādās. Sievietes ir apjautušas, ko vēlas seksā, un to arī pieprasa!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu