Džims Kerijs 60 gadu vecumā plāno pamest aktiera karjeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē Foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA / Billy Bennight/AdMedia/SIPA

Aktieris Džims Kerijs (Jim Carrey) nesen piedalījies animācijas filmā "Soniks 2: Filma", kurā atveidojis vienu no galvenajiem varoņiem. Pēdējo gadu laikā aktieris arvien retāk redzams ekrānos un šobrīd nopietni apsver pamest aktiera karjeru. 

Intervijā ar "Access Hollywood" aktieris dalījās nākotnes plānos. Uz jautājumu, vai Kerijs nopietni apsver aktiermākslas pamešanu, viņš atbild apstiprinoši: "Diezgan nopietni."

"Jā, es došos pensijā. Droši vien. Es runāju nopietni. Viss atkarīgs no tā, vai eņģeļi man atnesīs ar zelta tinti rakstītu scenāriju, kuru uzskatīšu, ka cilvēkiem ir būtiski redzēt. Tad es varētu turpināt. Šobrīd darbību pārtraucu," komentē Kerijs. 

"Es ļoti izbaudu savu kluso dzīvi. Man patīk gleznot uz audekla. Es mīlu savu garīgo dzīvi un jūtu, ka - šo noteikti nenākas dzirdēt no citām slavenībām - man pietiek. Esmu izdarījis gana daudz. Man pietiek."

Kerija fani ir pieraduši, ka viņš mēdz karjerā ieturēt pauzes, un līdz šim viņš vienmēr atgriezies. Tomēr šī ir pirmā reize, kad aktieris izteicies par karjeras pamešanu. 

Foto: Pirmizrādi piedzīvo komēdija "Sonic The Hedgehog".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu