Repere BDM turpina izaicināt un izdod rotaļīgu singlu "Paņem mani"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
BDM
BDM Foto: publicitātes

Pašmāju hiphopa izpildītāja BDM, kura pagājušā gada jūlija beigās klausītāju vērtējumam nodeva savu debijas albumu "Shapeshifter", laidusi klajā jaunu singlu ar nosaukumu "Paņem mani".

Kopā ar singlu publiskots arī dziesmas videoklips, kas tapis, iedvesmojoties no Holivudas asa sižeta filmām.

""Paņem mani" ir juteklisks bengeris, kas atspoguļo meitenes domas un sajūtas mirklī, kad gaisā virmo libido un kaislības. Tas neprāts un alkas pēc otra cilvēka, kas tevi padara par neapturamu dabas stihiju un liek aizmirst par visu apkārt notiekošo. Abu elementu pievilkšanās spēks ir pārāk stiprs, lai tam pretotos, un tas ir vienīgais, par ko spēj domāt," par dziesmu stāsta BDM.

Singla klipa idejas autors ir režisors un producents Reinis Kukuls, bet tās īstenotāji – radošā aģentūra "2B Creative". Video veidots kā stilizēta asa sižeta īsfilma par sievieti – pasūtījuma slepkavu, kura noalgota, lai nogalinātu kādu ietekmīgu kriminālo aprindu autoritāti. Ierodoties pie izskatīgā upura, galvenā varone nonāk pie atklāsmes, ka paveikt uzdevumu nebūs tik viegli, jo pretēji cerētajam viņu ar vīrieti vieno abpusējas simpātijas. Pēc sarežģītas morālas dilemmas risināšanas sieviete tomēr pieņem lēmumu un aukstasinīgi nogalina izskatīgo upuri. 

Noskaties dziesmas video!

Dziesma ierakstīta Prime Time Records ierakstu studijā. Dziesmu miksējis un māsterējis mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts. Dziesmas instrumentālā pavadījuma autors ir brazīļu bītmeikeris Krazy (Gustavo Souza). 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu