Foto Eksotika un kaisle: tā saulainajā Kostarikā tapa seriāla “Nebaidies ne no kā” otrā sezona

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

11. aprīlī pie skatītājiem nonāca seriāla “Nebaidies ne no kā” otrā sezona, kas vēsta par narkokurjera Rolanda Priverta gaitām eksotiskajā Centrālamerikā. Tagad ikvienam interesentam ir iespēja ieskatīties aizraujošajā filmēšanas ikdienā.

"Pēc labajām atsauksmēm par seriālu pieņēmām lēmumu veidot otro sezonu, kurā būs vēl vairāk dinamikas, eksotikas un kaisles. Tas bija izaicinājums gan man, gan aktieriem strādāt tik neierastā vidē. Autentiskie apstākļi daudz krāšņāk palīdz aktierim atklāt tēla raksturu un pārdzīvojumus," filmēšanas apstākļus raksturo seriāla režisors Andrejs Ēķis.

Seriāla otrā sezona ir scenāristu Viktora Duka un Zanes Zustas oriģināldarbs. Paralēli krimināltrillera notikumiem un vardarbīgajai narkotiku pasaulei seriālā risinās arī mīlestības līnija. Rolanda dzīvē ienāk divas nozīmīgas sievietes – avantūriste Kate un psiholoģe Anna. Kopā ar Kasparu Dumburu, Dārtu Daneviču un Mariju Linarti seriālā būs redzami arī Kostarikā pazīstami aktieri - Adrians Kespedess (Adrian Cespedes), Alekss Molina (Alex Molina), Mauricio Dapena (Mauricio Dapena). Filmēšanai piesaistīts starptautisks Centrālamerikas filmēšanas komandas sastāvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu