Vērīgi Deglava ielas iedzīvotāji no trases palīdz noņemt rūdītu dzērājšoferi

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Nedaudz iekaustīts, bet bravūras pilns policijas automašīnas aizturēto personu nodalījumā nonāca kāda “Volvo” vadītājs. Viņš pie stūres bija sēdies dzērumā un atceļā no veikala, pļāpājot ar brāli, gandrīz izraisīja avāriju ar citu “Volvo” spēkratu.

“Ja es viņam neuztaurētu, viņš ietriektos manā auto,” saka Konstantīns, kurš brauca otrā “Volvo”. “Es kāpu ārā no mašīnas, viņš man sāka prasīt, kāpēc es taurēju, un līda kauties. Es viņam saku: “Kas, tu galīgi…?” Viņš bija galīgi piedzēries, reāli piedzēries, vienkārši “lupatās”!”

Konstantīns saka – šī nav tā situācija, kad visu var atrisināt pa labam. Dzērājšoferi ir potenciāli slepkavas, atceroties kaut vai turpat Pļavniekos, Saharova ielā, notikušo gadījumu, kad piedzēries šoferis nāvējoši notrieca astoņus gadus veco skolnieci Emīliju un ievainoja viņas ģimenes locekļus – mammu un vecmammu.

Tāpat Konstantīns stāsta, ka nekavējoties uzrunājis savu paziņu, kas bijis ar viņu kopā mašīnā, lai tas izsauc policiju, jo dzērājšoferi tāpat vien vaļā laist nevar. "Ja es viņu atlaistu, viņš mierīgi aizietu mājās, viņi turpinātu tur uzdzīvot un, nedod Dievs, kaut kur brauktu un notriektu kādu,” pauž Konstantīns

Pieķertais dzērājšoferis pie stūres bija sēdies bez tiesībām, bet, iepūšot alkometrā, mērierīce uzrādīja 2,07 promiles.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu