Intars Busulis par savu līdzatbildību: Sipeniecei-Gavarei bija taisnība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Mūziķis Intars Busulis, kurš savos sociālos tīklos aktīvi komunicē par karu Ukrainā un iestājas pret Putina organizētajām zvērībām, sākotnēji saņēma kritiku no Baibas Sipenieces-Gavares, kura norādīja - Krievijā koncertējušie Latvijas mūziķi ir līdzvainīgi notiekošajā. 

Divas dienas pēc kara sākuma Sipeniece-Gavare devās uz protesta akciju pie Krievijas vēstniecības, kur viņa asi nosodīja tos māksliniekus, kuri koncertējuši Krievijā. TV dīva īpaši izcēla grupu "Prāta vētra" un mūziķi Intaru Busuli.

Sākotnēji Busulis aicināja pārtraukt strīdus un neslēpa, ka jūtas apjucis. Taču jau nākamajā dienā Busulis pauda aktīvu pozīciju un kopš tā laika savos sociālajos tīklos komunicē krievu valodā, stāstot saviem sekotājiem par notikumiem Ukrainā un nosodot agresoru. 

Nu izdevumam "Privātā Dzīve" Busulis atbildējis Baibai Sipeniecei-Gavarei.

"Daļēji piekrītu arī Baibai Sipeniecei-Gavarei par to, esmu ņēmis dalību tajā. Es gan nebiju nodarbojies ar propagandu, bet piedalījos Krievijas šovos, nodziedot kādu skaistu dziesmu ar nolūku kādu nomierināt arī pēc tām Solovjova bargajām un agresīvajām runām," uzskata Busulis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu