Kalnciema kvartālā notiks Lieldienu piknika tirgus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kalnciema kvartālā notiek Lieldienu svinēšana.
Kalnciema kvartālā notiek Lieldienu svinēšana. Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien no plkst.10 līdz 16 Rīgā, Kalnciema kvartālā, notiks Lieldienu piknika tirgus, kur tiks gatavoti visdažādākie svētku ēdieni, būs iespējams krāsot un ripināt olas, kā arī piedalīties olu cīņās, informēja pasākuma organizatori.

Rīkotāji sola, ka apmeklētājus ar saviem trikiem pārsteigs iluzionists.

Paipalu ferma "Rīta putni" sadarbībā ar restorāna "Grāpis" šefpavāru Edgaru Zaķi pie skatuves kopā gatavos dažādus "street food" olu ēdienus - marinētas paipalu olas, paipalas filejas iesmiņus BBQ vai terijaki glazūrā, paprikas sautējumu ar vārītām olām un grilētas paipalas franču gaumē.

Tirgū būs iespējams iegādāties dažādu izmēru olas gan lielām, gan mazākām olu kaujām - vistu olas no zemnieku saimniecības "Rītnieki", no SIA "Gogelmogels", no zemnieku saimniecības "Karotītes", "Lienas medus", lielās tītaru olas no zemnieku saimniecības "Zvirgzdkalni" un mazās paipalu olas no "Rīta putniem".

Kalnciema kvartāla pagalmā trikus rādīs iluzionists Valdemārs Veiss, kura spēkos ir uzburt olu no cepures un daudz kas cits. Ābeļdārzā darbosies olu krāsošanas darbnīca, kur daudzveidīgās krāsošanas tehnikās varēs iegūt skaistāko olu.

Pasākums notiks sadarbībā ar "Olalā!", kas piedāvā augstvērtīgas, svaigas, atlasītas paipalu olas, kā arī ar no paipalu olām pagatavotas delikateses ar neatkārtojamu garšu, teikts mājaslapā "ritaputni.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu