Kurām horoskopa zīmēm spīd veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 18. līdz 24. aprīlim.

AUNS

Prātā vairāk izklaides nekā nopietni darbi. Būsi noskaņots radoši un izdomāsi sev dažādas nodarbes, no kurām maz praktiska labuma, bet kuras priecē un iedvesmo. Kāds atradīs hobiju, kurš vēlāk var daļēji kļūt arī par ienākumu avotu. Naudas lietas šajā nedēļā svarīgas. Runā ar darba devējiem vai partneriem par samaksu, vai arī – meklē jaunus ceļus. Tieši pavasarīgais noskaņojums var iedvesmot interesantām idejām. Radīsies domubiedri un atbalstītāji, tikai nevajag lietišķos darījumus kārtot ar draugiem.

VĒRSIS

Jauki gan, ka šajā nedēļā atkal vairāk brīvdienu. Pavasaris Vērsi dara mazliet laisku, mazliet sapņainu. Prieks no nesteidzīgas tikšanās ar draugiem... labs vīns un labs siers... Vai arī – kāds veselīgs zaļais kokteilis... un intelektuālas sarunas. Pēc tam pozitīvas emocijas garantētas ilgākam laikam. Bet, kad jāstrādā, tad jāstrādā! Izvirzīsies līderos un saņemsi augstu novērtējumu, kāds arī karjeras piedāvājumu vai jaunas iespējas biznesā. Slēdzot līgumus, pievērs uzmanību detaļām: lai līdz sīkumam skaidri nosacījumi.

DVĪŅI

Garās brīvdienas mazliet izsitušas no sliedēm un var būt grūti koncentrēties darbam. Arī neliels apmulsums – ko darīt vispirms, ko atstāt uz vēlāku laiku. Ar sirdi un dvēseli gribētu ķerties pie viena darba, bet racionālais prāts stāsta, ka vispirms kas cits jāpaveic. Vislabākais būtu jauno darba nedēļu sākt ar kolektīvo

plānošanu un uzklausīt kolēģus. Ja kāda iecere buksē, tad nešķied spēkus, bet ķeries pie tā, kas izdodas. Nedēļas nogalē labvēlīgs laiks sabiedriskiem un saviesīgiem pasākumiem un iesaistei publiskās akcijās vai labdarībā.

VĒZIS

Neatkarīgi no tā, cik gadu un, cik diplomu jau ir, jaunas zināšanas un prāta treniņš noder vienmēr. Izpēti tiešsaistes kursu un semināru piedāvājumus vai augstskolu programmas nākamajam mācību gadam. Redzesloka paplašināšana iet roku rokā ar jauniem darba, biznesa, peļņas variantiem. Profesionālajā jomā smaidīs veiksme, būs interesantas idejas un arī skaidrība, kā tās realizēt. Vari nākt klajā ar jauniem priekšlikumiem. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta, dodoties garākā pārgājienā, izbraucienā ar divriteņiem vai ekstrēmākas atpūtas cienītājiem – atklājot pavasara laivošanas sezonu.

LAUVA

Būsi kompānijas vai kolektīva dvēsele. Tavs draudzīgums, godprātība un taisnības mīlestība tiks augstu vērtēta, tāpat kā spēja skaidri formulēt viedokli. Lauvas ir dzimuši līderi, kas prot vest aiz sevis un iedvesmot. Šī nedēļa piemērota jaunu projektu izstrādei, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas, ir labs laiks ideju ģenerēšanas apspriedēm un lietišķai saziņai ar ārzemēm. Brīvajos brīžos izklaides ar draugiem – omulīga pasēdēšana kafejnīcā, pikniks dabā vai kāds aizraujošs hobijs, kas apvieno vairāk domubiedru.

JAUNAVA

Kamēr citiem grūti pēc garajām svētku brīvdienām ieiet atkal darba ritmā, tikmēr Jaunavai jau skaidri plāni un viss akurāti samenedžēts. Mazliet piktosies par citu neizdarību un skubināsi darboties raitāk. Kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem var iebilst, bet ļoti strīdēties nav vērts, darbam par labu tas nenāks – tāpat visu paveiksi. Profesionālā jomā var pavērties arī kādas jaunas, intriģējošas iespējas. Nedēļas nogalē dodies nelielā izbraucienā vai ekskursijā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Ja tev ir otrā pusīte, tas nāks par labu attiecībām.

SVARI

Ģimene pirmajā vietā. Ja garajās brīvdienās iesākti kādi saimniecības darbi, tad pirmdienā tos vajadzētu pabeigt. Mīļie radiņi būs atbalsts un padomdevēji, un tā ir ļoti lieliska sajūta, kad apkārt ir savējie, ar kuriem kopā dzīvi darīt labāku. Darbā vajadzēs daudz enerģijas, kaut arī izstrādāti detalizēti plāni, kaut kas var aizkavēties un nobremzēties. Lielā mērā tieši no tavas rīcības vai idejām būs atkarīgi turpmākie panākumi. Galvenais, nepārdzīvo un neņem tuvu pie sirds – viss atrisināsies. Ja šķiet, ka pietrūkst zināšanu, taujā padomu kompetentiem ekspertiem.

SKORPIONS

Daudz pienākumu. Tu esi stratēģis un tavi ieteikumi kolēģiem vai biznesa partneriem ir ļoti svarīgi, bet, lai pieņemtu labākos un pareizākos lēmumus, jākoncentrējas uz darāmo. Dažu brīdi to var būt grūtāk izdarīt, jo prāts aizņemts arī ar mājas lietām. It īpaši tad, ja ģimenē bērni. Atvasītēm nepieciešams tavs padoms un atbalsts, arī daudz saimniecisko pienākumu. Jāskatās, kā visu apvienot un turklāt atrast laiku arī atpūtai. Brīvajiem ļaudīm svarīgas norises privātajā dzīvē – simpātijas, kaislības, piedzīvojumi. Pavasaris prātā un sirdī.

STRĒLNIEKS

Nedēļa ļoti aktīva. Daudz informācijas, daudz komunikācijas - tālrunis tinkšķēs vienā laidā: te kāds ziņu uzrakstījis, te bildi atsūtījis, te par lietišķām lietām jāapspriežas, te vienkārši papļāpāt gribas. Neraugoties uz nemierīgo dienu fonu, tu ar pienākumiem galā tiksi un arī paspēsi iesākt ko jaunu. Var uzrasties sadarbības partneri ar vērtīgiem un saistošiem piedāvājumiem, kādam arī sekmīgi kontakti ar ārzemēm. Brīvajā laikā pievērsies privātajai

dzīvei. Pavasarīga romantika iedvesmos dažādiem sirdslietu piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS

Saimnieciska nedēļa. Labs laiks, lai darbā vai biznesā strādātu pie jauniem projektiem un parēķinātu solīti uz priekšu – kā ar šodienas iecerēm gūt peļņu nākotnē. Tu esi praktisks cilvēks, un ātri saskatīsi izdevīgumu. Iespējams, sapratīsi, ka ar pašreizējām zināšanām ir par maz un jāiemācās kaut kas jauns. It īpaši vēlams papildināt iemaņas tehnoloģiju jomā. Brīvo laiku vislabprātāk pavadīsi mājās, jo līdz ar pavasara atnākšanu jāpaveic dažādi saimniecības darbi – jānomazgā logi, jāsakārto āra teritorija. Kas nu kuram. Sirdslietās jauki un aizraujoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Daudz domu domājamas: par pasaules lietu kārtību, par dzīves jēgu, par pagātni, tagadni, nākotni. Dažu brīdi tā prātojot, darbi paliks novārtā. Bet patiesībā šī nedēļa arī nav īsti ražīga nedz lieliem plāniem, nedz jauniem projektiem. Varbūt tieši pārdomās dzims ienesīgas idejas nākotnei. Ja stāvoklis bankas kontā priecē, tad vari brīvdienās sevi un savus mīļos palutināt ar teātra vai koncerta apmeklējumu, kādu jauku pirkumu vai labu maltīti restorānā. Vai arī – ar visu kopā. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt simpātisku un interesantu cilvēku.

ZIVIS

Profesionālajās lietās mazliet bremzīga nedēļa. Darbi gan neapstājas, bet tāda sajūta, ka spieķos kāds sprunguļus bāž. Varbūt nevajag nekur traukties. Sena tautas gudrība vēsta: kas lēni nāk, tas labi nāk. Saplāno darāmo un virzies uz priekšu soli pa solim. Ar finanšu situāciju būsi apmierināts. Protams – ja vien iepriekš esi čakli strādājis. Vari palutināt sevi ar kādu skaistu greznumlietu vai tuvos cilvēkus iepriecēt ar mīļām dāvaniņām. No tevis staros pavasarīgs šarms, kas neatstāj vienaldzīgu. Simpātijas, komplimenti, viegls flirts... un dzīvē jaunas, košas krāsas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu