Daile sāk biļešu tirdzniecību uz sezonas noslēguma koncertu "Dailes sviests"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dailes sviests"
"Dailes sviests" Foto: publicitātes

Dailes teātris aicina skatītājus uz sezonas noslēguma koncertiem, kas iecerēti kā muzikāls un iedvesmojošs atskats uz simtu trešo (vai otro), visgarāko Dailes teātra sezonu, kas ilga trīs gadus, ņemot vērā pandēmijas ieviestās korekcijas.

Koncerta nosaukums būs "Dailes sviests", un tā apakšnosaukums, kas daļēji aizgūts no repertuārā esošās angļu komēdijas, ir "Sezona, kas sagāja sviestā".

Sezonas izskaņas koncertuzveduma režisors ir Gints Andžāns, dramatizējuma autors Artūrs Dīcis. Koncerta muzikālais vadītājs Juris Vaivods, uz skatuves muzikālā apvienība "Raxtu raxti" un Emīlija Pavlovska, kā arī Dailes teātra aktieru kolektīvs - Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Ērika Eglija-Grāvele, Lelde Dreimane, Anete Krasovska, Katrīna Griga, Milēna Miškēvica, Gints Andžāns, Gints Grāvelis, Artis Robežnieks, Kaspars Dumburs, Klāvs Kristaps Košins, Mārtiņš Upenieks, Ģirts Ķesteris, Olga Dreģe, Aldis Siliņš, Lauris Subatnieks, Toms Veličko, Niklāvs Kurpnieks.

No radošās komandas īpaši uzsvērts, ka skatītājiem jāpavēsta – iespējams, koncertā piedalīsies arī aktieris Andris Bulis.

Biļetes uz četriem koncertiem 9., 10., 11. un 12. jūnijā jau tirdzniecībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu