Uz ārējām robežām un valsts iekšienē trešdien konstatēti 29 likumpārkāpēji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz ārējām robežām un valsts iekšienē Valsts robežsardzes amatpersonas trešdien, 20. aprīlī, konstatēja 29 likumpārkāpējus, portālu TVNET informēja Valsts robežsardzes pārstāve Dana Kokoreviča.

Uz ārējām robežām konstatēti deviņi robežpārkāpēji, tajā skaitā uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti pieciem ārzemniekiem.

Kā informēja Kokoreviča, Terehovas, Grebņevas un Pāternieku robežkontroles punktos konstatēti trīs Krievijas, viens Uzbekistānas un viens Kazahstānas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās termiņš, nav derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas,) Šengenas zonas valstīs. Visas personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām  – četriem Krievijas un vienam Lietuvas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 15 personām – sešiem Baltkrievijas, trīs Krievijas, diviem Igaunijas, diviem Lietuvas, vienam Latvijas un vienam Moldovas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu