"Viss melns gar acīm!" Kravas auto šoferim kļūst slikti un viņš izraisa četru auto sadursmi Krasta ielā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Krasta iela Rīgā pie t/c Mols
Krasta iela Rīgā pie t/c Mols Foto: Google Maps

Pamatīgu sastrēgumu Krasta ielā ceturtdien izraisīja satiksmes negadījums. Tā galvenais vaininieks bija kravas auto, kura vadītājam pēkšņi bija kļuvis slikti un viņš izraisīja sadursmes ar vairākiem citiem spēkratiem.

Pirmais auto, kas patrāpījās smagajam Volvo ceļā, bija Škoda markas taksometrs, kuram kravinieks ietriecās aizmugurē un vairāk nekā 100 metrus stūma sev pa priekšu. Neadekvātajai braukšanai liecinieku netrūka, bet visu no sākuma līdz beigām redzēja evakuatora vadītājs Armands.

Kā viņš pastāstīja TV3 raidījumam Degpunktā, viņš pārliecinājies, ka nav cietusi vieglās automašīnas Citroen vadītāja, palīdzējis viņai izkļūt no auto, kā arī apvaicājies kravas Volvo vadītājam, kā jūtas viņš. Uz to šoferis, cienījama vecuma kungs, atbildējis, ka pēkšņi viss kļuvis melns gar acīm.

Citroen vadītāja Santa tikmēr atceras, ka negadījums noticis brīdī, kad viņa sākusi braukt krustojumā. Ātrums nav bijis liels, taču viss noticis tik zibenīgi, ka nav bijis laika apjēgt notiekošo.

Mediķi notikuma vietā apskatīja visus iesaistītos, taču palīdzība bija nepieciešama tikai kravas auto vadītājam. Ar medicīniska rakstura sūdzībām pie mediķiem vērsās arī taksometra pasažieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu