Ronaldu publisko pirmo foto pēc paziņojuma par dēliņa zaudējumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (37), kurš nesen piedzīvoja traģēdiju, kad dzemdībās mira viens no viņa dvīnīšiem, dalījies ar pirmo foto, kur redzams kopā ar mīļoto sievieti un abu pieciem bērniem.

"Mājas, mīļās mājas. Džo [Džordžīna Rodrigesa - red.] un mūsu mazulīte ir beidzot kopā ar mums. Mēs vēlamies pateikties ikvienam par labajiem vārdiem un žestiem. Jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgs, un mēs sajūtam mīlestību un cieņu pret mūsu ģimeni.

Tagad ir laiks būt pateicīgiem par dzīvību, kuru esam sagaidījuši šajā pasaulē," teikts Ronaldu ierakstā.

Fotogrāfija, kurā redzama pāra kuplā ģimene, deviņu stundu laikā saņēmusi 11,2 miljonus "patīk".

Jau ziņots, ka Mančestras "United" spēlētājs pērnā gada oktobrī paziņoja, ka drīzumā kļūs par dvīņu tēvu, un jau mēnesi vēlāk kļuva zināms, ka pārim būs zēns un meitene. Diemžēl dzemdību laikā puisītis mira.

"Ar dziļām skumjām paziņojam, ka mūsu jaundzimušais dēls ir devies mūžībā. Tās ir lielākās sāpes, kādas vecāki spēj izjust. (..) Mūsu meitiņas piedzimšana dod mums spēku izdzīvot šo brīdi ar cerību un prieku. Mēs vēlamies pateikties ārstiem un māsiņām par viņu rūpēm un atbalstu. Mēs esam satriekti par šo zaudējumu un lūdzam privātumu šajā sarežģītajā laikā," tika teikts pāra paziņojumā. 

Ronaldu un Rodrigesa ir attiecībās kopš 2016. gada, un 2017. gada novembrī pasaulē nāca abu pirmā kopīgā atvase - meitiņa Alana Martina. Ronaldu no iepriekšējām attiecībām ir dēls Krištianu juniors, kā arī dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu