Publiskoti jauni foto ar kara noziedznieka Putina iespējamo mīļoto; noskaidrota viņas atrašanās vieta

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijusī vingrotāja un olimpiskā čempione Alīna Kabajeva (38), kura ilgus gadus tiek uzskatīta par kara noziedznieka, Krievijas prezidenta Vladimira Putina (69) mīļoto sievieti, parādījusies jaunās fotogrāfijās no Maskavas.

Kabajeva manīta sporta festivāla, kas nosaukts viņas vārdā, mēģinājumā kādā arēnā Maskavā. Vairākas fotogrāfijas, kurās redzama bijusī vingrotāja publicētas vietnē "Instagram". Kabajeva ar smaidu sejā fotografējas kopā ar sporta festivāla dalībniekiem un treneriem. 

Vērīgākie norāda, ka viņas pirkstā mirdzot laulības gredzens.

Diskusijas raisīja Kabajevas vizuālās izmaiņas - ļaudis spriež, ka viņa ārēji kļuvusi vēl līdzīgāka savam iespējamajam mīļotajam Putinam. Komentētāji jokoja, ka viņiem nepārprotami ir viens ģimenes plastiskais ķirurgs.

Iepriekš izskanēja runas, ka Vladimira Putina mīļotā kopā ar bērniem slēpjas Šveicē.

Kabajeva ir tatāru izcelsmes bijusī Krievijas mākslas vingrotāja un politiķe. Divas reizes piedalījusies Olimpiskajās spēlēs. 2000. gadā Sidnejā izcīnīja bronzas medaļu, bet 2004. gadā Atēnās — zelta medaļu daudzcīņā. Ar panākumiem startējusi Pasaules un Eiropas čempionātā. Aļina Kabajeva savu profesionālās sportistes karjeru beidza 2007. gadā.

2001. gada 1. decembrī tobrīd 18 gadus vecās sportistes vārds pirmo reizi tika pieminēts Kremļa oficiālajā vietnē — kara noziedznieks, Krievijas prezidents Vladimirs Putins apmeklēja sporta pasākumu, kurā tapa Kabajevas un Putina pirmā kopīgā fotogrāfija. Neilgi pēc tam Kabajava kļuva par valdošās partijas "Vienotā Krievija" biedri, bet sešus gadus vēlāk viņa no šīs partijas tika ievēlēta Krievijas Valsts domē.

Kremlis vienmēr ir noliedzis viņas iespējamās attiecības ar kara noziedznieku, Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, taču jau gadiem ilgi klīdušas runas, ka viņi ir cieši saistīti, turklāt viņiem ir pat kopīgi bērni.

Šveices mediji 2015. gadā rakstīja, ka holdinga "National Media Group" vadītāja Kabajeva dzemdējusi zēnu. Prese neizslēdz, ka bijusī vingrotāja devusies dzemdēt uz ārzemēm, lai izvairītos no Krievijas preses uzmanības. Dzemdības notikušas Svētās Annas klīnikā, Tičīno, Šveices dienvidos, raksta "Blick". Pēc četriem gadiem parādījās runas, ka Alīna dzemdējusi dvīņus Kulakovas dzemdību klīnikā, Maskavā.

Oficiāla apstiprinājuma šai informācijai nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu