Galkins uzskaita kara noziegumus Ukrainā: Krievija ir vainīga pie briesmīgām lietām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Krievu humorists Maksims Galkins svētdien, 24. aprīlī, sociālajos tīklos publiskojis video, kur apsveic visus pareizticīgo Lieldienās, kā arī nosoda Krievijas veiktos kara noziegumus Ukrainā.

Video, kas nepilnu 24 stundu laikā saņēmis 4,5 miljonus skatījumu, Galkins vēsta: "Es nevaru neuzdot dažus jautājumus. Vakar Krievijas spārnotās raķetes ielido dzīvojamā mājā Odesā. Mirst ģimene, mirst trīs mēnešus vecs bērns. Lūk, kā tas viss notiek? Paskaidrojiet man! Spārnotās raķetes vispār nedrīkstētu lidot dzīvojamās ēkās - ne darba dienās, ne brīvdienās.

Tanī pašā laikā jūs lūdzaties par mieru pasaulē kopā ar Jeruzalemes patriarhu, valsts oficiālie pārstāvji ved uz Maskavu svēto uguni un pēc tam šauj raķetes."

Galkins arī piebilda, ka jau dzirdējis neskaitāmas versijas par to, ka Krievija nav vainīga pie iebrukuma Ukrainā.

"Es dzirdēju versiju, ka augstas precizitātes raķetes trāpīja dzīvojamai ēkai tāpēc, ka Ukrainas pretgaisa aizsardzība šīs raķetes notrieca... Tas ir, pretgaisa aizsardzībai vispār nevajadzētu darboties un tad viss būs kārtībā?  Krievija ir vainīga pie tik daudzām briesmīgām lietām un tanī pašā laikā saka, ka tā nav vainīga.

Zvērības Bučā - tie nebijām mēs, Malaizijas “Boeing” [notriekšana] - tie nebijām mēs, Mariupole pilnībā nolīdzināta ar zemi - tie neesam mēs, uz Odesu lido raķetes - tie esam mēs, bet ne līdz galam mēs. Visu - tikai ne mēs! Bet ko tad mēs tur darām?" vaicāja Galkins.

Noslēgumā Maksims novēlēja visiem gaišas Lieldienu brīvdienas un izteica līdzjūtību upuru ģimenēm.

Jau ziņots, ka Galkins ar ģimeni - sievu, estrādes dīvu Allu Pugačovu un abu dvīņiem - kopš februāra beigām uzturas Izraēlā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu