Madonas novadā remontdarbu dēļ mēnesi būs slēgts tilts pār Kuju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Google Maps

Remontdarbu laikā no pirmdienas līdz 22.maijam Madonas novadā uz autoceļa Jaunkalsnava-Lubāna (P82) būs slēgts tilts pār Kuju, VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Tilts slēgts saistībā ar būvdarbiem, kas pēc tehnoloģiskā pārtraukuma atsākti autoceļa P82 posmā no Ļaudonas līdz krustojumam ar autoceļu Krāslava-Preiļi-Madona (P62).

Atkarībā no maršruta slēgtā posma apbraukšana ir iespējama pa vietējo autoceļu Ļaudona-Mūrnieki (V902) un Brīvības ielu Ļaudonā.

Pārējā būvdarbu posmā līdz Kujas tiltam satiksmi organizē ar ceļazīmēm un vadstatņiem, ieviesti divi ar luksoforu regulēti posmi, bet maksimālā braukšanas ātruma ierobežojums ir 50 un 70 kilometri stundā. Ceļam no Ļaudonas līdz tiltam jāplāno ar papildu līdz 30 minūtēm.

Posmā veiks ceļa segas pilno pārbūvi un ieklās divas kārtas asfaltbetona. Darbus veic AS "A.C.B." par līgumcenu 3,433 miljoni eiro. Pārbūves projekta autors ir SIA "Projekts EAE", bet būvuzraudzību veic AS "Ceļuprojekts". Būvdarbus plānots pabeigt šā gada rudenī.

Uz autoceļa Jaunkalsnava-Lubāna drīzumā sāks arī seguma atjaunošanu divos posmos pie Ļaudonas - no 13,21. līdz 14,06.kilometram un no 14,38. līdz 15,60.kilometram, kur veiks asfaltbetona seguma izlīdzinošo frēzēšanu, iesēdumu remontu un noslēgumā ieklās virsmas apstrādi. Arī tur darbus veiks "A.C.B." par līgumcenu 166 408 eiro, bet būvuzraudzību veiks "Ceļuprojekts". Būvdarbus plānots pabeigt šā gada rudenī.

Būvdarbi tiek finansēti no 2021.gada valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu