Apvidnieks ietriecas kravas mašīnā: avārija bēdīgi slavenajā Dzelzavas un Kaivas ielas krustojumā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dažāda smaguma sadursmes Dzelzavas un Kaivas ielas krustojumā notiek teju katru nedēļu, tāpēc šo satiksmes mezglu drīz varēs atzīmēt melno punktu kartē. Arī aizvadītajā nedēļā šeit notika avārija, taču, par laimi, nopietni cieta tikai dzelži.

Kravas automašīna, kas piektdien brauca pa Dzelzavas ielu virzienā uz “Lidl” noliktavām, saņēma pēkšņu sitienu pa labajiem sāniem. Spēkratā ietriecās no mazākas nozīmes ceļa izbraukušais “Volkswagen” apvidus auto ar piekabi.

Pēc sadursmes stabā iestumtā džipa šoferis ar TV3 raidījumu “Degpunktā” runāt kameras priekšā nevēlējās, bet pastāstīja, ka fūri pamanījis par vēlu, līdz ar to arī bremzes pedālis spiests ar nokavēšanos. Šoferis nenoliedz, ka arī piemirsis, ka, velkot piekabi, bremzēšanas ceļš ir garāks, nekā braucot bez kravas. Pietrūkuši pāris metru.

Par laimi, abi vadītāji palikuši neskarti.

Kravas auto vadītājs Andrejs norāda, ka šajā vietā ir slikta redzamība, jo skatu aizsedz mājas, un pieļauj: lai novērstu potenciālas avārijas, attiecīgajā vietā jāizvieto ja ne luksofors, tad vismaz gulošie policisti.

Kravas automašīnai nodarītie bojājumi ir nelieli – pārsista riepa un salauzts dubļu sargs, bet “Volkswagen” tālāk uz servisu bija jāved ar evakuatoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu