Jauns vārds popmūzikā: Paula

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Paula
Paula Foto: Ekrānuzņēmums

Ar dziesmu "100km/h" Latvijas popmūzikā sevi piesaka Paula. Dziedātāja Paula Dundere iepriecina savus klausītājus, izdodot videoklipu, kas aicina baudīt vēlos vakarus, klausoties mūziku automašīnā.

Dziesma "100km/h" tika sarakstīta "Zvaigznāja" dziesmu rakstīšanas nometnē, kur Paula iepazina Loretu Reidi. Meitenēm apvienojoties, radās dziesmas pirmā skice, kuru vēlāk Paula attīstīja un pabeidza kopā ar producentu Kristapu Ērgli.

"Manuprāt, "100km/h" ir piemērota dziesma vēliem vakara izbraucieniem automašīnā. Es to raksturotu kā sevis atrašanas vai aizbēgšanas dziesmu,"

saka Paula.

Kopā ar dziesmu tiek izdots arī videoklips.

"Šī bija mana pirmā videoklipa filmēšanas pieredze, tādēļ nedaudz biju satraukusies par rezultātu. Vēlos pateikt paldies komandai, kas stāvēja aizkadrā un man palīdzēja, kamēr es atrados filmēšanas centrā. Man bija vairāki fantastiski tērpi, kas manī izraisīja sirreālu sajūtu," tā Paula. 

Paulas vizuālais tēls tapis Elizabetes Džeinas Rubenes vadībā, kura Paulu ietērpa Latvijas Mākslas akadēmijas studentu radītajos tērpos. Videoklipa režisore un producente Agnese Rozniece, operators, montāža - Ivars Burtnieks.

Noskaties dziesmas video.

Par dziedātāju

2019. gadā Paula kopā ar vokālistiem no Igaunijas un Lietuvas iedziedāja "Sportland" himnu. Piedalījusies vairākos vokālistu konkursos, kur ieguvusi godalgotus apbalvojumus, kā arī startējusi televīzijas šovā "X-faktors" un piedalījusies konkursā "Ghetto Faktors" kur iepazinās ar Agnesi Rakovsku un vēlāk pievienojās "Zvaigznāja" jauniešiem. Ikdienā Paula veido audiovizuālu saturu sociālajos tīklos "Youtube", "Instagram" un "TikTok".

Paula
Paula Foto: Aleksandrs Vdovenko
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu