Jau 10 gadus tēloju orgasmu, esot kopā ar vīru – kā nonākt līdz īstam orgasmam?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Ar šādu skandalozu paziņojumu nāca klajā slavenā amerikāņu dīdžeja Envy sieva Džia (Gia). Vīrieša ego tas bija paralizējošs trieciens. Viņa vārdiem runājot, vienmēr centies būt lietas kursā, viņa sieva nav sūdzējusies par orgasma trūkumu. Tā rezultātā sākās krāpšanas maratons un neskaitāmas vizītes terapeitu kabinetos.

Komunikācija guļamistabā ir tikpat svarīga kā jebkurā citā telpā. Bez atklātas un godīgas komunikācijas sieviete var tēlot orgasmu gadiem ilgi. Sieviete vēlas apbalvot vīrieti par viņa varoņdarbiem gultā. Orgasms vīrietim ir vislielākais apbalvojums, pat ja sieviete to notēlo! Parasti vīrieši gultā ir enerģiski, un savas sievietes apmierināšana ir augstākais mērķis. Taču, ja sieviete nejūt savu ķermeni, arī vīrietis nespēs nospiest pareizās pogas, lai pareizā secībā nospēlētu īstās orgasma melodijas. Kad sievietēm jautāja, vai viņas uzskata, ka viņām ir G punkts, 56% sieviešu atbildēja, ka nav. Tā ir skaidra zīme, ka sieviete neizprot savu ķermeni. Sievietēm nav punkta, bet gan baudu sniedzoša G-zona, kas piedāvā dažādus orgasmus. Lai gultā nevajadzētu tēlot orgasmu, sievietei jāiemācās sajust savu ķermeni. Vīrietis ir tikpat labs palīgs kā jebkurš cits.

Kas ir G punkts? Kur atrodas G-punkts? Tāds vispār eksistē?

G-punktu 1940. gados atklāja vācu zinātnieks Ernsts Greffenbergs. Šo faktu var pielīdzināt ar apgalvojumu, ka Kolumbs atklāja Ameriku, kas pastāvēja jau ilgi pirms Kolumba ierašanās. Taču tieši Ernsts Grefenbergs to nosauca par G punktu. 2012. gadā publicēja pētījumu, kurā secināja, ka nav pietiekamu anatomisku pierādījumu, ka katrai sievietei ir savs G punkts. Pēc tam apgalvoja, ka G punkts nav atsevišķa baudas vieta, bet gan klitora nervu galotne, kas sasniedz maksti.

2022. gadā Sexual Medicine Review jaunākais atklājums, ka G punkts nemaz nav punkts, bet gan G zona, kas sastāv no vairākiem, baudas pilniem nervu punktiem:

- Parauretrāliem dziedzeriem

- Uretras

- Maksts priekšējās sienas

Jo vairāk baudas nervu stimulē seksa laikā, jo spēcīgāks ir sievietes orgasms. Varam beigt runāt par G punktu un saukt lietas īstajos vārdos - sievietei ir G zona. Tas ir visu sieviešu erotisko baudu centrs. Dažas sievietes sasniedz orgasmu, ja šo zonu stimulē, skarot maksti, tas ir, klasiskā vīrieša un sievietes penetratīvā seksa laikā, taču lielākajai daļai sieviešu nepieciešama arī ārēja klitora stimulācija. Arī klitors nav atsevišķa ķermeņa daļa, bet gan baudas nervu kopums maksts ārpusē.

Sievietes G zonas medības ir atklātas

Meklējot sievietes G zonu, jāatceras, ka sieviete vislabāk jūt savu ķermeni un, iespējams, spēs norādīt virzienu, kurā vajadzētu doties. Ja tā nav, maksts baudas punkts, ko sauc par G punktu, atrodas 2,5-7,5 cm attālumā no maksts augšējās sienas. Pirksti ir diezgan jutīgi izpētes ceļojumam un labākais līdzeklis. Apgrieziet nagus un dodieties ceļojumā, izbaudot un gūstot baudu.

ORGASMS un orgasms ir dažādas lietas - no kurienes tas nāk?

Kad sieviete ir uzbudināta, G punkta audi uzbriest un ir vieglāk atrodami, tāpēc arī mīlēšanās procesā ļoti svarīga ir skūpstīšanās, glāstīšana, masāža..... Sievietes G zonā galveno lomu spēlē divi baudas nervi, kas dažādos veidos šķērso visu ķermeni, un to stimulācija sievietei sniedz dažāda veida orgasmus.

Lokālais klitora orgasms

Pudendālais nervs iet no klitora līdz mugurkaulam. Apmierinātības nervs atrodas tuvu ādas virsmai, tāpēc to ir vieglāk stimulēt. Iespējams, tieši tāpēc 75% sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Stimulējot klitoru ar seksa rotaļlietu, orgasms līdzinās sūkšanas funkcijai, jo iestājas dažu minūšu laikā. Klitorālais orgasms ir ļoti specifisks, tā sakot, lokāli jūtams orgasms.

Foto: Publicitātes foto

Orgasms, kas izplatās pa visu ķermeni

Klejotājnervs iet caur maksts dziļāko daļu un vijas pa visu ķermeni. Klejotājnervs ir garākais nervs mūsu ķermenī. Tā kā tas sniedzas līdz pat makstij, šī nerva stimulācija ķermenī rada satricinošu, orgasmisku relaksācijas vilni no matu galiem līdz pat pirkstu galiem. Lai stimulētu klejotājnervu, uz pirkstu galiem uzklājiet nedaudz lubrikanta. Meklējot G punktu, ļaujiet sievietei vērties griestos. Masējiet maksts augšējo sienu ar apļveida kustībām, tajā pašā laikā to viegli piespiežot, iedomājoties, ka mēģināt maigi izspiest nabas pogu.

REWOMAGIC KLITORA & G-PUNKTA VIBRATORS

Foto: Publicitātes foto

Pēc tam, kad sievietes uzbudinājums sasniedz kulmināciju, zem pirkstiem sajutīsiet G punktu - uzbriedušu zonu zirņa lielumā. Dažām sievietēm tas atrodas uz sānu sienas. Ja maksts būtu ciparnīca, G punkts atrastos starp desmitiem un diviem. Atrodiet baudas punktu un stimulējiet līdz panāksiet vēlamo efektu! Atcerieties, ka sieviete nav monētu maciņš, kurā var rakņāties. G punkts ir viegli jāstimulē. Veiciet apļveida, turp un atpakaļ ritmiskas kustības. Mainiet ritmu, ātrumu un spiedienu līdz atradīsiet veidu, kas sievietei sagādā vislielāko baudu.

Kā G punkta stimulāciju pacelt jaunā līmenī?

G punkta masāžas atslēgas vārdi ir konsekvence un maigs spiediens. Novietojiet brīvo roku uz sievietes vēdera, aptuveni tur, kur beidzas kaunuma apmatojuma augšējā robeža. Viegli un ritmiski virziet uz augšu un uz leju, tādējādi stimulējot otru baudas nervu daļu.

Lai palīdzētu, ņemiet palīgā seksa rotaļlietu. Glāstiet viņas klitoru no ārpuses, vienlaikus ar pirkstiem iedarbojoties uz sievietes G punktu. Ritmiska klitora sūkšana, izmantojot seksa rotaļlietu, sievieti padarīs traku. Vienlaicīga divu baudas nervu stimulācija izraisīs īpaši spēcīgu, pa visu ķermeni izplūstošu orgasmu. Ja pirksti nogurst, izmantojiet G punkta vibratoru vai dildo, kura forma izveidota pareizā proporcijā, bez pārmērīga spiediena.

G punkta vibratori Rory un Dolce Vita

Foto: Publicitātes foto

Lai G punkta atklāšanas ceļojums sagādātu baudu ne tikai sievietei, ieņemiet pozas, kas penetratīvā seksa laikā rada vislielāko spiedienu uz G punktu: sieviete guļ gultā uz muguras, nedaudz to izliecot. Novietojiet spilvenu virs viņas augšstilbiem, nedaudz tos paceļot, lai dzimumlocekļa spiediens būtu spēcīgāks uz maksts augšējo sienu.

Nav svarīgi, kā stimulējat G punktu. Galvenais, ka sievietei tas patīk. Meklējot pareizo intensitāti, atcerieties zelta likumu: tiklīdz atrodat baudas punktu, masāžas spēku un ritmu palieliniet līdz sieviete ir apmierināta. Pēc tam samaziniet intensitāti, lai sieviete paliktu baudas zonā, bet viņai joprojām patiktu.

Jautrības un atklājumu pilnu laiku!

www.melnskakis.lv

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu