Video ⟩ Īsi pirms galamērķa piedzīvo sadursmi un apgāžas uz sāniem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

26. aprīļa rītā steidzīgs brauciens bēdīgi beidzās kādam Citroen vadītājam - viņa vadītais "bulkuvāģis" pie paša galamērķa kādā stāvlaukumā iekļuva sadursmē un apgāzās, tā vadītājs guva traumas un nonāca slimnīcā.

Citroen šoferis, kuram acīmredzot ātrāk bija jānonāk biroja ēku teritorijā, par rupjo kļūdu samaksāja visai dārgi, proti, ar savu veselību un apskādētajiem dzelžiem. Vadītājs, braucot pa mazākas nozīmes ielu zem Salu tilta, neievēroja zīmi ”dodiet ceļu” un nepalaida pa galveno ielu braucošu BMW.

BMW vadītājs TV3 raidījumā Degpunktā stāsta, ka steidzīgo komercauto pamanījis pēdējā brīdī, taču bijis jau par vēlu. Viņš spiedis bremzes, taču no sadursmes izvairīties nav izdevies. 

Laimīgā kārtā apstākļi nebija tik dramatiski, lai sauktu glābšanas dienestu. Tāpēc, līdzko policisti atļāva mašīnu kustināt, tā kopīgiem spēkiem tika apgāzta atpakaļ uz riteņiem un aizstumta līdz teritorijai, kur sākotnēji stūrētājs gribēja nokļūt.

Neatliekamās palīdzības dienestā Degpunktā uzzināja, ka cietušais no Citroen ārstniecības iestādē nogādāts papildu izmeklējumu veikšanai, bet notikuma vietā viņa stāvoklis bija apmierinošs, traumas nav dzīvībai bīstamas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu