"Banāla verbālā caureja!" Vaikule metas aizstāvēt Galkinu un Pugačovu no Krievijas propagandas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Laima Vaikule nikni komentējusi Krievijas propagandas vēstneses Margaritas Simonjanas izteikumus par humoristu Maksimu Galkinu.

26. aprīlī televīzijas tiešraidē kanāla RT galvenā redaktore Margarita Simonjana nosauca Galkinu par "geju, kurš apprecējās ar vecāku sievieti, lai novērstu uzmanību no viņa seksualitātes".

"Tas, ko Galkins dara tagad, ir mēslu gāšana uz Krieviju, Krievijas armiju... Cilvēks, par kuru visi noteikti zina, ka viņš ir gejs, lai novērstu uzmanību un izveidotu lielisku karjeru, apprec vecu sievieti un pārliecina visus savus fanus, ka viņu starpā valda mīlestība!?" sacīja Simonjana. 

Neilgi pēc tam Laima Vaikule vietnē "Instagram" pauda savu viedokli par Simonjanas izteikumiem. Viņa skaidroja, ka pēdējās diennakts laikā saņēmusi daudz sašutuma pilnu ziņu un vairs nespējot klusēt. 

"Es ļoti aptuveni zināju, kas ir Margarita Simonjana. Tagad es zinu. Tas ir cilvēks, kurš neievēro nekādas morāles un ētikas normas un kuru es no šī brīža uzskatu par cilvēku, kuram es nevaru paspiest roku. Es labi pazīstu Allu Pugačovu un Maksimu Galkinu.

Šķiet, ka Simonjanu nez kāpēc pārņem naids pret šo absolūti laimīgo un saskanīgo pāri.

Apzināta viņu ģimenes goda un cieņas pazemošana, kas izteikta tik nepiedienīgā formā, liecina par viņas profesionālo un cilvēcisko nekompetenci. Vai jūs esat sajukusi prātā, Margarita? Jūs šos cilvēkus nemaz nepazīstat!

Pārsteidzoši ir arī tas, ka, runājot federālajā kanālā un apspriežot nopietnas tēmas, jūs atļāvāties ieslīgt banālā verbālā caurejā.

Jūsu izteikumi demonstrē necieņu ne tikai pret Allu un Maksimu, bet arī pret viņu miljoniem lielo fanu armiju. Tas viss jums godu nedara, tas tikai liecina par jūsu kultūras un intelekta zemo līmeni. Kas attiecas uz Allu un Maksimu, esmu pārliecināta, ka viņi nepiešķir lielu nozīmi jūsu zemiskajiem "oda dzēlieniem". Mēs, viņu draugi, no savas puses nevaram ignorēt jūsu uzbrukumus," rakstīja Vaikule. 

Kā zināms, Pugačova ar ģimeni - vīru, humoristu Maksimu Galkinu un abu dvīņiem šobrīd uzturas Izraēlā.

Pēc Krievijas pamešanas Pugačova ir publiskojusi vienu video, kur atklāj, ka tikai uz laiku ir pametusi dzimteni un plāno atgriezties. Savukārt humorists Maksims Galkins pauž stingru nostāju par Krievijas iebrukumu Ukrainā, un pastāv pieņēmums, ka Galkins ir rupors ne tikai savam, bet arī Pugačovas viedoklim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu