Piektdienas horoskops: 29. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 29. aprīlim. 

AUNS

Turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas to vien spēj, kā teikt, ka „vissirslikti”. Neiesaisties strīdos un atceries: katram mākonim kaut kur ir zelta maliņa un katrai lietai arī sava gaišā puse.

VĒRSIS

Sastopoties ar situācijām, kurās kaut kas notiek nepareizi vai negodīgi, gribēsies iestāties par taisnību un to tu arī darīsi. Neslēp savas domas, taču dari to korekti.

DVĪŅI

Satiecies ar cilvēkiem, apmeklē pasākumus un prezentācijas, piedalies un organizē. Veidosies lietišķie un privātie kontakti, iegūsi jaunus paziņas un sadarbības partnerus.

VĒZIS

Prāta un ideju tev netrūkst. Var rasties labas iespējas nopelnīt, un ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas. Mēģini pārkārtot ikdienu un meklē jaunus risinājumus.

LAUVA

Prāts darbosies rosīgi, tu viegli uztversi informāciju un pratīsi atlasīt svarīgāko. Domas kā bultas un, skat’, jau radusies kāda jauna un veiksmi nesoša ideja.

JAUNAVA

Prātu aizņems finanšu lietas. No iekrājumiem un naudas plūsmas nepārtrauktības lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts, tāpēc turpini pietaupīt, lai ap sirdi mierīgāk.

SVARI

Lielisks laiks, lai papildinātu zināšanas, izmantojot interneta teju vai neierobežotās iespējas. Neatstāj novārtā arī privāto dzīvi, šis un tas ar otro pusīti pārrunājams.

SKORPIONS

Tev patīk tieša runa, un it īpaši lietišķajā jomā. Taču neapdomīgs skarbums var izraisīt pretreakciju un negācijas. Pirms kaut ko saki vai aizrādi, izvēlies toni un formulējumu.

STRĒLNIEKS

Labāk dari visu pats, jo var rasties situācijas, ka cilvēki apsola vairāk nekā spēj izpildīt, un tas nebūs patīkami abām pusēm. Nebūtu arī vēlams darījumus vai naudas lietas kārtot ar draugiem.

MEŽĀZIS

Kaut arī esi rīcības cilvēks un loģika ir tava stiprā puse, šoreiz vajag ieklausīties sajūtās. Var gadīties, ka kaut kas ir jāmaina un dzīves situācijas norāda tev pareizo virzienu.

ŪDENSVĪRS

Autoritātes stiprināšanas laiks. Kolēģi, draugi un paziņas ieklausīsies tavā viedoklī un to respektēs. Savus uzskatus vari darīt zināmus sociālajos tīklos, tikai neiesaisties tukšā spriedelēšanā.

ZIVIS

Zināsi pateikt labu vārdu mājiniekiem, draugiem un kolēģiem. Uzklausīt, atbalstīt, uzmundrināt. Kāds varbūt arī iesaistīsies labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam grūtāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu