Sestdienas horoskops: 30. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 30. aprīlim. 

AUNS

Pēc straujās darba nedēļas grūti „atslēgties”, bet eksistē arī privātā dzīve. Dodies ar savējiem izbraucienā, izbaudi dabas atmodu. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

VĒRSIS

Kad nedēļas laikā krietni pastrādāts, tad laiks rāmi nesteidzīgai atpūtai. Dodies ar ģimeni vai draugiem pie dabas, sarīko pikniku vai pārgājienu, būs jauki un omulīgi.

DVĪŅI

Šodien atceries, ka pašam sevi arī jāmīl. Pavadi kādu laiku vienatnē, rāmā meditācijā nonāksi pie viedām atziņām. Un tad jau var sākt rosīties mājās vai satikties ar draugiem.

VĒZIS

Vajadzētu izrevidēt saimniecību, izšķirot drēbes, sadzīves priekšmetus un bez žēlastības izmest to, kas savu laiku nokalpojis. Savukārt jaunās, bet maz lietotās mantas nodot labdarībai.

LAUVA

Pievērsies mīļotajam hobijam, satiecies ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Privātajā dzīvē labs laiks ciešu, stabilu attiecību veidošanai, arī brīvajiem ļaudīm. Iespējama jauka tikšanās.

JAUNAVA

Kopā ar saviem mīļajiem dodies izbraucienā vai uz pasākumu – būs jautri. Brīvajiem ļaudīm iespējami mīlas piedzīvojumi, bet esi apdomīgs, neiesaisties dēkās.

SVARI

Sirdī pavasaris, emocijas dzirkstī un iedvesmo. Ļaujies mīlestībai. Kopā ar otro pusīti piedzīvosi daudz jaukus brīžus, savukārt brīvajiem cilvēkiem iespējama aizraujoša iepazīšanās.

SKORPIONS

Apciemo tuvākus un tālākus radus vai noorganizē dzimtas saietu. Mājās arī šis un tas darāms, taču nevajadzētu sākt remontu. Interesanti piedzīvojumi gaidāmi sirdslietās.

STRĒLNIEKS

Pievērsies mājas darbiem, interjera izdaiļošanai un ģimenes pasākumiem. Laba atpūta kopā ar saviem mīļajiem un atskārsme, ka kopībā ir spēks. Sirdslietās mīļums un siltas emocijas.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā privātā dzīve un sirdslietas. Kāds gribēs sagādāt pārsteigumu mīļotajam, kāds sarīkot romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties un veidot tuvākas attiecības.

ŪDENSVĪRS

Esi kopā ar ģimeni. Savējo lokā jutīsies ļoti labi, būs par ko parunāt, arī mājas darbi veiksies raiti. Prieks arī no kultūras pasākuma apmeklējuma vai sportiskām aktivitātēm.

ZIVIS

Daudz uzmanības paņems mājas dzīve, un saimnieciskie darbi. Vari ieplānot ģenerāltīrīšanu vai pavasara talku un pēc tam sarīkot lustīgu mājas ballīti radiem un draugiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu