Kurām zvaigznēm šonedēļ laimēsies vairāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 2. līdz 8. maijam. 

AUNS

Smaids un neizsīkstoša enerģija būs šīs nedēļas vadmotīvi. Pavasaris iedvesmo, tāpēc kādam var rasties vēlme mainīt matu krāsu vai sakārtojumu, kāds iegādāsies košas drēbes vai spilgtus aksesuārus, kāds nolems ar lielu entuziasmu sākt pārmaiņas profesionālajā jomā. Veiksme ir ar tevi. Labs laiks ambicioziem plāniem, karjerai, biznesa attīstībai. Varbūt kaut kas papildus jāpamācās, bet tā jau nav problēma. Ir iešsaistes semināri, ir pieejami ieraksti par dažādām tēmām – spēj tikai izvēlēties. Vienīgi paļaujies tikai uz sevi, ne saldiem solījumiem.

VĒRSIS

Sens tautas teiciens vēsta: „Kas lēni nāk, tas labi nāk!” Ik pa laikam var pārņemt sajūta, ka darbi bremzējas un tas akmens jāveļ kā Sīzifam pret kalnu. Tā tās zvaigznes šobrīd sastājušās un mazliet pārbauda tavu pacietību. Bet Vēršiem jau piemīt tā labā īpašība – spēt virzīties uz priekšu pamazām, palēnām. Ar uzcītību savu panāksi, un arī stāvoklis bankas kontā priecēs. Varbūt pat tur „ieripos” vairāk, nekā esi cerējis un plānojis. Brīvajā laikā jābauda dzīve – omulīga tikšanās ar draugiem, romantisks randiņš, aizraujošs izbrauciens sniegs iedvesmu ilgākam laikam.

DVĪŅI

Rosīga nedēļa. Tikšanās, sanāksmes, apkārt daudz cilvēku. Tu esi komunikācijas virtuozs un šajā nedēļā tiešām izdosies daudz norunāt, daudz saorganizēt. Cilvēki, ar kuriem kārtosi lietišķos jautājumus, vēlāk var kļūt par draugiem. Būs tā sajūta, ka esat uz viena viļņa un saprotaties no pus vārda un viena acu skata. Kādam tas acu skats var uzšķilt nerātnāku dzirksti. Sabiedrisku un saviesīgu aktivitāšu laikā iespējamas simpātijas, kam seko turpinājums. Darbs paņems daudz enerģijas, bet rezultāts priecēs.

VĒZIS

Pirmajā vietā finanšu tēma. Jābūt apdomīgam un jārēķina. Tu gan neesi tas cilvēks, ka ar plašu vērienu tērēsies, nedomājot par rītdienu, taču šoreiz var rasties vēlme savus mīļos palutināt vairāk, nekā vajadzētu. Tāpat arī iespējami palieli izdevumi par saimnieciskām vajadzībām. Vajadzētu domāt kādu solīti uz priekšu un meklēt jaunas darba, biznesa un peļņas iespējas. Profesionālajā jomā tu esi autoritāte ar krietna strādātāja reputāciju. Ieskaties darba sludinājumos vai apdomā, kurš biznesa virziens varētu būt aktuāls un pieprasīts.

LAUVA

Ar katru situāciju dzīve vēlas mums kaut ko iemācīt. Šajā nedēļā tavas emocijas bangos un būs jācenšas savaldīties. Neapdomīgi izteikumi un strīdi var radīt problēmas lietišķajā sadarbībā vai attiecībās ar kolēģiem. Tāpat arī tuvinieki var jūtīgi uztvert kritiku vai kādus izteikumus. Ar vārdu sakot – domā kā un ko runā. Ja ar to tiksi galā, tad labi panākumi darbā: paspīdēsi ar zināšanām, dosi vērtīgus ieteikumus, kolēģi būs pateicīgi. Brīvdienās vajag kārtīgi atpūsties – pasākums klubiņā, draugu ballīte, pikniks dabā vai sportiskas izklaides dos enerģiju un optimismu.

JAUNAVA

Varbūt ir noiets kāds ceļš un dienas iegājušas rutīnā – cita aiz citas, visas vienādas... Ja pārņēmušas šādas sajūtas, tad zini, ka ir īstais laiks kaut ko mainīt. Vispirms gan labi jāapdomā un jāizplāno, kā esi pieradis darīt. Labvēlīgs laiks jaunu sadarbības partneru meklējumiem, taču jāskatās, lai „no vilka bēgdams, lācim neuzskrien”. Ievāc informāciju, apspriedies ar zinošiem cilvēkiem. Nedēļas nogalē gan par darbiem vairs nedomā – jābauda dzīve, jāļaujas mīlestībai. Kādam sirdslietu piedzīvojumi raibi kā taureņa spārns.

SVARI

Tev prātā daudz radošu un interesantu ideju. Neturi sveci zem pūra: vajag tās darīt zināmas darba devējiem vai biznesa partneriem. Apspriedies, ieklausies ieteikumos un pieslīpē - tas ir tavs ceļš pretī panākumiem. Kādam negaidot var izveidoties interesanta sadarbība ar ārzemēm. Ja šķiet, ka kaut ko nezini, tad aši piesakies kursos vai atrodi kādu lekciju internetā. Brīvdienās pirmajā vietā privātā dzīve. Esi kopā ar savējiem, apdari mājas darbus, pagatavo ko gardu – rāms un nesteidzīgs ritms uzlādēs ar enerģiju. Vari aizbraukt kaut kur pie dabas.

SKORPIONS

Darbā iespējama aizķeršanās un situācijas, kas dara nervozu. Reaģēsi diezgan emocionāli un tādējādi var veidoties konflikti. Vajadzētu savaldīties – kad tas „tvaiks” kāpj uz augšu, tad doties pusdienas pārtraukumā vai kaut kur ārā pastaigāt. Šī ir tā reize, kad strīdos nedzimst patiesība. Pašam būs labas idejas par jauniem projektiem, iespējām un peļņu. Privātajā dzīvē daudz mīlestības un daudz romantikas. Nedēļas nogalē iepriecini mīļoto ar kādu sirsnīgu pārsteigumu. Ja esi šobrīd viens, dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos un jaukus brīžus.

STRĒLNIEKS

Jau no nedēļas pirmās dienas darbā traks skrējiens. Tāda sajūta, ka visi to vien gaidījuši, lai sazinātos ar tevi, lūgtu atrisināt dažādus jautājumus, apspriestos. Tu esi rosīgs un apsviedīgs cilvēks un tiksi galā ar visdažādākajām situācijām. Kādam var pavērties jaunas iespējas, interesants darba piedāvājums. Naudas tēmā jaudīga enerģija – esi modrs, jo ir iespējas palielināt ienākumus. Biznesa cilvēkiem derētu padomāt par jauniem darbības virzieniem. Brīvajā laikā vislabākā atpūta mājās. Apdari saimniecības darbus, ielūdz ciemos draugus. Maza mājas ballīte izdosies iedvesmojoši.

MEŽĀZIS

Šonedēļ lielus un svarīgus darbus neplāno, bet izdari, to, kas iesākts, saliec punktus uz „i”, un vairāk pievērsies privātajai dzīvei. Mājās dažādi darbi sakrājušies – jāuzpoš telpas, jānomazgā logi, jāsakopj teritorija. Ja labs laiks un ir dārzs, tad arī tur šis un tas darāms. Kad rokas strādā, prāts atpūšas un patlaban tādas „meditācijas” nepieciešamas. Saistībā ar kādiem neatrisinātiem jautājumiem iespējams dvēseles diskomforts. Būtu jauki aizbraukt arī kaut kur pie dabas, vai varbūt pat ieplānot tālāku ceļojumu. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā veiksme atkarīga no tā, cik labus un sakarīgus sadarbības partnerus izdosies atrast. Taču neaprobežojies ar vienu ideju, bet meklē domubiedrus dažādos virzienos. Katrs projekts nesīs savu labumiņu, un kopumā ar finanšu situāciju tu būsi apmierināts. Brīvajā laikā mājās kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē, taču vajag arī atpūsties. Dodies ar ģimeni izbraucienā, uzaicini draugus pārgājienā vai sarīko kādu sportisku pasākumu. Sirdslietās jaunas vēsmas un aizraujoši, intriģējoši piedzīvojumi. Pavasaris iedvesmo

ZIVIS

Ļoti ražīga nedēļa. Būsi uz garīgā pacēluma viļņa un aktīvi rosīsies. Labas idejas attiecībā uz darbu, biznesu, peļņu, tikai neķeries pie vairākiem projektiem vienlaikus, tad kaut kas paliks pusdarīts. Ja šķiet, ka pats netiec galā, droši vari vērsties pie kolēģiem, biznesa partneriem vai draugiem. Līdztekus darba pienākumiem tu nenogurdams rūpēsies, lai tavi mīļie ir saposti, apčubināti, samīļoti. Labestība vairo labestību, un pretī saņemsi to pašu. Ģimene ir stiprais plecs, atbalsts un padomdevējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu