"Citu zēnu" saplēsto bikšu lāsts: no Latvijas tiek vests papildu audums

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni" dodas uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu
"Citi zēni" dodas uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupa "Citi zēni", kuri 30. aprīlī aizvadīja pirmo mēģinājumu uz Eirovīzijas lielās skatuves Turīnā, Itālijā, piedzīvoja virkni ķibeļu, tostarp - saplīsa grupas ģitārista Krišjāņa Ozola bikses.

Grupas dalībnieki intervijā "Rīta Panorāmai" atklāja, ka visos iepriekšējos mēģinājumos Latvijā viss noritējis bez aizķeršanās, taču uz Eirovīzijas lielās skatuves bikses tomēr saplīsa. 

"Tā ir dāvana un sodība reizē. Mēs izmēģinājām ļoti daudzas reizes Rīgā, tur nekas ar tām biksēm nenotika, bet tagad viņas saplīsa. Medijiem patīk, ka bikses plīst! Mums no Latvijas šobrīd brauc audums, lai iešūtu biksēs, un uz 4. maiju [otro mēģinājumu] būs jaunas. Ja 4. maijā saplīsīs - tad būs jārisina..." atzīst grupas solists Jānis Pētersons.

Foto: grupas "Citi zēni" pirmais mēģinājums

Grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Vairāk par grupas pirmajām dienām konkursa norises vietā uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu