Metode, kas aktivizē vielmaiņu un dedzina taukus latviešiem piemērotā veidā. 3 reāli rezultāti

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Daudzas diētas un tievēšanas “superlīdzekļi” sola zilus brīnumus. Neļauj sevi apmuļķot un sabeigt savu veselību! Labāk ieklausies šajos reālu latviešu stāstos, kas atklās Tev uz savas ādas izbaudītu tievēšanas pieredzi un patiesus rezultātus, kas iedvesmo! Lasi atsauksmes un skaties bildes, kas atklāj lielo tievēšanas noslēpumu…

Foto: Publicitātes foto

Gints Upmalis (39) no Rīgas ar vienu lēmumu- notievēt- izmainīja savu dzīvi. Nometot 25 kilogramus tauku, no smaga, ar sevi neapmierināta apalīša viņš ir pārvērties par smaidīgu un muskuļotu vīrieti, kurš iedvesmo.

“Pateicoties MonacoFit, es savos 39 gados sajutos un nu jau arī izskatos kā divdesmitgadīgs džeks! Esmu zaudējis netikai 25 kilogramus, bet arī uzlabojis savu dzīvi kopumā - man ir vairāk enerģijas, vairāk spēka, vēders vairs netraucē. Beidzot jūtos un izskatos tā kā pats gribu.”

Foto: Publicitātes foto

Nieka 3 mēnešu laikā Jānis Danilevičs (31) no Ķekavas ir nometis 15 kg! Kā pats Jānis saka - viņam ir izdeviem “no lēna bluķa kļūt par sportisku vīrieti.”

“Es skatījos uz sevi spogulī un redzēju apaļu bluķi. Tad draugs mani pierunāja 3 dienas pamēģināt svara zaudēšanas programmu MonacoFit.com. Sāku ar neticību, bet beigās es zaudēju 15 kilogramus, un paskatieties uz mani tagad,” jauns.lv lasītājus iedvesmo Jānis no Ķekavas.

Foto: Publicitātes foto

31 gadus jaunā interjera dizainere Zaiga Grosberga no Rēzeknes bija pilnībā atmetusi cerības atgūt slaidu augumu, jo visi mēģinājumi notievēt piedzīvoja neveiksmi. Taču viņai paveicās atrast teju brīnumlīdzekli MonacoFit.com, ar ko viņa īsā laikā zaudēja 18kg. Pati Zaiga saka, ka grūtākais bija noticēt un sākt, bet tiklīdz bija ātrie rezultāti, viņu apturēt vairs nebija iespējams.

“Kopumā es īsā laikā nometu 18 liekos kilogramus, kas apģērba izteiksmē nozīmē no 44. uz stabilu 38. izmēru (no XL uz M vai pat S). Pateicoties MonacoFit.com, esmu sākusi jaunu, skaistu dzīvi slaidā ķermenī un veselīgā garā (smejas).”

Foto: Publicitātes foto

Zaiga, Gints un Jānis ir 3 latvieši no vairāk nekā 4000 000 MonacoFit.com lietotājiem, kuri izvēlējušies dzīvot skaisti- bez liekā svara! Pievienojies viņiem arī Tu un sagaidi šo vasaru slaids un laimīgs! Tev ir laimējies! Tu vari paspēt pieteikties MonacoFit.com programmai par izdevīgāko cenu, lai uzreiz saņemtu:

  • Individuāli Tev sastādītu ēšanas plānu, kur ēdīsi tikai produktus, ko pats gribēsi
  • Neierobežotas uztura speciālista konsulttācijas, kuru laikā mācīsies ēst pareizi
  • Iepirkuma sarakstu, kas palīdzēs ietaupīt līdzekļus pārtikai

Nonokavē, piesakies tagad un redzi rezultātus jau pēc 10 dienām!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu