Trešdienas horoskops: 4. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 4. maijam. 

AUNS

Neparastas idejas, taču vēlāk izrādīsies, ka noderīgas un ienesīgas. Neatdod tāpat vien. Jaunās ieceres un sadarbības variantus nostiprini juridiskos dokumentos.

VĒRSIS

Jāķeras pie jauniem projektiem, jāapgūst jaunas tehnoloģiju iespējas un jāpastrādā ilgāk nekā paredzēts. Labi rezultāti, bet galvenais, lai tevi neapbizo materiālajā ziņā.

DVĪŅI

Enerģijas pieplūdums – lielisks laiks, lai ķertos pie jauniem projektiem. Ja kaut kas tomēr bremzējas, tad zini, ka ar sparīgumu un cītību daudzi šķēršļi ir pārvarami.

VĒZIS

Labāk veiksies ātri realizējamos pasākumos. Meklē kompanjonus ārzemēs vai sadarbojies ar seniem partneriem. Kāds var piespēlēt lieliskas idejas, un nevajadzēs vēlreiz izdomāt divriteni.

LAUVA

Ambiciozi plāni un vērienīgas ieceres. Jāpaplašina darbības lauks un jāstrādā pie jauniem projektiem. Iespējas pavairot ienākumus, bet jābūt uzmanīgam ar kredītsaistībām.

JAUNAVA

Tu esi kārtīgs strādātājs, taču šodien nevajadzētu pārslogot sevi ar darbiem. Ja priekšniecībai ir atšķirīgs viedoklis, nemēģini par varītēm pierādīt savu taisnību.

SVARI

Strādā uzcītīgi bez pretenzijām uz žilbinošiem panākumiem. Iespējams, priekšniecība tik un tā ar kaut ko būs nemierā. Jāsargās no fiziskās un garīgās pārslodzes un stresa.

SKORPIONS

Darbā iespējamas pēkšņas plānu maiņas, turklāt – no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Neuztraucies, jo iepriekš gūtā pieredze ļaus atrast izeju no jebkuras situācijas.

STRĒLNIEKS

Nemēģini par varītēm pierādīt savu viedokli un cīnīties par savu taisnību. Dažkārt patiesībā situācijas nav tādas kā pirmajā brīdī izskatās. Neklausies visu, ko cilvēki runā, un netici uz vārda.

MEŽĀZIS

Daudz dažādu darīšanu – lietišķas tikšanās, sadzīvisku jautājumu kārtošana, darba pienākumi un mājas solis. Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju. Var rasties jaunas peļņas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks sabiedrisko kontaktu veidošanai. Atradīsi domubiedrus, kas runās ar tevi vienā dvēseles valodā. Tāda laba sajūta, ka nav daudz un gari jāskaidro.

ZIVIS

Sekmīgi veidosi lietišķos kontaktus un darba vai biznesa jautājumu risināšana noderēs draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Ja sajutīsi, ka esi uz pareizā ceļa, tad droši dodies uz priekšu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu