Ceturtdienas horoskops: 5. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 5. maijam. 

AUNS

Vari iziet sabiedrībā, kur pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus, prezentēt savas ieceres un meklēt domubiedrus vai sponsorus. Auglīgas tikšanās.

VĒRSIS

Vajadzētu koncentrēt spēkus profesionālai izaugsmei, karjerai vai privātajam biznesam. Galvā rosīsies interesanti nākotnes plāni, kā arī noderīgas idejas par peļņu.

DVĪŅI

Var gadīties, ka kādi cilvēki nepilda norunas, un mājas vidē arī šis un tas nav tā, kā tu vēlētos. Tu esi optimists, lai arī kāda jūra bango apkārt. Tiksi ar visu galā.

VĒZIS

Turi kārtībā dokumentus un pievērs uzmanību līgumiem. Darījumu sarunās kaut kas var kavēties. Esi gatavs nelieliem kompromisiem, tā vieglāk sasniegsi iecerēto mērķi.

LAUVA

Šodien satiktie cilvēki un gūtie iespaidi pavērs jaunus apvāršņus un ļaus uz ierastām lietām paraudzīties no cita skatupunkta. Vari pieteikties interešu kursos vai noklausīties noderīgu semināru.

JAUNAVA

Kā jau vienmēr – daudz atbildīgu pienākumu. Mazliet apstājies un pavērtē, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Vakarā gan vajadzētu atpūsties un domas par darbu vai biznesu nolikt malā.

SVARI

Esi gatavs jauniem izaicinājumiem – piesakies augstākam amatam vai maini darbu uz tādu, kas paver plašākas iespējas. Piemērots laiks mācībām, jāiegūst jaunas zināšanas.

SKORPIONS

Pievērsies finanšu tēmai. Piemērots periods ienākumu pavairošanai, tāpēc ir vērts iesaistīties jaunos projektos vai runāt ar priekšniecību par algas pielikumu.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas, un strikts viedoklis par dažādiem jautājumiem. Lai izvairītos no konfliktiem, centies būt tolerants un uzklausīt arī citu domas. Vairumā gadījumu nekas nav tikai melns vai balts.

MEŽĀZIS

Attiecībā uz darbu vai biznesu var rasties oriģinālas idejas. Tiesa, to realizācija prasīs spēkus un nervus, taču ir vērts papūlēties. Vakarā visu uzmanību velti saviem mīļajiem.

ŪDENSVĪRS

Prātosi, kur un kā varētu nopelnīt vairāk, un dzims labas idejas. Padomā, izveido plānu, veic aprēķinus un dodies uz priekšu. Nevajadzētu pārāk klausīties citu viedokļos.

ZIVIS

Esi uzmanīgs un precīzs, ja kārtojami kādi lietišķie jautājumi. Ir gana labs laiks sarunām iestādēs, bet tikai tādā gadījumā, ja tas neskar finanšu tēmu. Naudas lietās šodien – apdomīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu