Renārs Krastenbergs - šo vārdu un uzvārdu varbūt vēl neatpazīst katrā mājsaimniecībā, kurās pavasaros seko līdzi pasaules čempionātam hokejā. Tomēr pērn pasaules čempionātā un šoziem olimpiskajās spēlēs Latvijas izlasē viņš bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem, kaut arī pirms tām viņam neizdevās nostiprināties Rīgas "Dinamo" sastāvā. "Treniņnometnē nedomāju, ka beigās spēlēšu pirmajā maiņā," intervijā TVNET atzīst 23 gadus vecais valstsvienības uzbrucējs.

Krastenbergs kopā ar Latvijas izlasi gatavojas pasaules čempionātam Somijā, kas risināsies no 13. līdz 29. maijam. Gatavošanās posma noslēgumā mūsu valstsvienība aizvadīs pārbaudes spēles, 8. un 9. maijā "Arēnā Rīga" samērojot spēkus ar Kazahstānas hokejistiem.

"Sagatavošanās posms iet uz beigām (saruna notika 3. maijā), atlikušas 10 dienas un divas pārbaudes spēles līdz pasaules čempionātam. Protams, ka nav viegli, ir ieguldīts liels darbs. Ir pie kā vēl strādāt un kur attīstīties. Uz to liekam akcentu un gatavojamies pēdējām pārbaudes spēlēm," sacīja Krastenbergs.

Ko fani var gaidīt no pārbaudes mačiem pret Kazahstānu? "Būs daudz enerģijas. Gaidām šīs spēles Rīgā. Kādu laiku nav spēlēts mājās pie savem skatītājiem. Domāju, ka būs laba atmosfēra. Cerams, būs arī divas uzvaras."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp