Festivālā "Summer Sound" uzstāsies Džons Ņūmens. ansis un "Riton"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Festivāla "Summer Sound" mākslinieku lokam pievienojas elektroniskās mūzikas dīdžejs "Riton" un mūziķis, producents, dīdžejs Džons Ņūmens. Kā informēja festivāla pārstāve Maija Skrējāne, tāpat festivāla programmu papildina arī pašmāju hiphopa mākslinieks ansis un lietuviešu grupa "The Roop".

Mākslinieks "Riton", īstajā vārdā Henrijs Smitsons, ir elektroniskās mūzikas dīdžejs un producents no Lielbritānijas. 2016. gadā "Riton" bija "BBC Radio 1" top mākslinieks.

Džons Ņūmens ir solists, komponists, producents un arī dīdžejs no Anglijas. Pirms desmit gadiem, 2012. gada maijā, viņš iekaroja slavu, izpildot Rudimental hitu "Feel The Love". "BBC Radio" atzina to par gada pasaules karstāko mūzikas ierakstu.

Festivālā jau iepriekš izziņota folkelektro mūzikas apvienība no Ukrainas "Go_A", kā arī tāda Latvijas mākslinieku plejāde kā "Musiqq", "Gacho", "Jumprava", "Dagamba", "Astro’n’out", "Singapūras satīns", "Kreisais krasts", "Pienvedēja piedzīvojumi", Ralfs Eilands un citi.

Desmitais festivāls "Summer Sound" Liepājā norisināsies jūlija izskaņā - 29. jūlijā un 30.jūlijā. Festivāla "Summer Sound" biļetes var iegādāties tīmekļvietnē "summersound.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu