Mātes dienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Horoskops svētdienai, 8. maijam. 

AUNS

Līdz ar pavasara ziedoni sirdī skan romantiskas stīgas. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauka iepazīšanās. Ģimenes cilvēkiem vēlams sirsnīgs pasākums divvientulībā, kas „izsit” no rutīnas.

VĒRSIS

Saimniekosi mājās – remontēsi, uzlabosi mājokli, labiekārtosi teritoriju. Gribētos gan, lai mājinieki palīdz vairāk, bet uzspiest nevajag. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc romantikas.

DVĪŅI

Sirdī jutīsi mostamies pavasari un siltas emocijas. Ja tev ir otrā pusīte, noorganizē romantisku pasākumu divatā. Pārsteidz mīļoto ar kādu jauku dāvaniņu vai izbraucienu.

VĒZIS

Vajag pastrādāt mājās. Aicini talkā arī radus un draugus, bet pēc tam sarīko dārza svētkus. Gaisā virmos pozitīvas enerģijas, no kurām tu smelsies spēku jaunajai darba nedēļai.

LAUVA

Lēnā garā vari parosīties mājas saimniecībā, pievēršoties tiem darbiņiem, kas sagādā prieku. Dažādi notikumi un pavērsieni iespējami attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

JAUNAVA

Jāsaplāno saimniecības darbi. Brīvos līdzekļus vari izmantot mājas vides uzlabošanai. Neatstāj novārtā arī attiecību tēmu, iespējams, tajā tāpat kaut kas pārrunājams un sakārtojams.

SVARI

Apmeklē kādu mākslas vai kultūras pasākumu, gūsi pozitīvus iespaidus. Vari pievērsties mīļotam hobijam, satikties ar draugiem un meklēt ideju atbalstītājus.

SKORPIONS

Labs laiks pārkārtojumiem un uzlabojumiem mājokļa interjerā. Sirdslietās iespējami raibi notikumi, taču neapspried tos ar citiem - tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana.

STRĒLNIEKS

Ja esi ar kādu kopā, tad padomā par mīļiem uzmanības apliecinājumiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm labs laiks attiecību veidošanai. Saposies un izej sabiedrībā.

MEŽĀZIS

Saistībā ar kādiem neatrisinātiem jautājumiem iespējams dvēseles diskomforts. Būtu jauki aizbraukt arī kaut kur pie dabas, vai varbūt sākt plānot tālāku ceļojumu.

ŪDENSVĪRS

Sirdslietās jaunas vēsmas un aizraujoši, intriģējoši piedzīvojumi. Pavasaris iedvesmo un mudina uz mīļām neprātībām. Ļaujies dzīves plūdumam, ir tā vērts.

ZIVIS

Šodien par visu būs savs viedoklis, uzzināsi jaunu informāciju un gribēsi ar to dalīties. Rūpīgi apdomā, ko gribi stāstīt tālāk citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par pļāpu un tenkotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu